StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:22-12-2021
Bijgewerkt op:22-12-2021 15:14

Gemeente Montfoort en ontwikkelende partijen ondertekenen intentieovereenkomsten voor De Bleek en Doeldijk

Bron: Dafne Brouwer ,communicatieadviseur Gemeente Montfoort
    

Na het gemeenteraadsbesluit op 8 november jl. om uitbreidingslocaties De Bleek en Doeldijk als eerste uit te gaan werken, zijn twee concrete vervolgstappen gezet. Wethouder Ten Hagen (ruimtelijke ordening) heeft op 17 december de intentieovereenkomst met de ontwikkelende partijen Bunnik Projekten en BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling ondertekend. Hiermee is bezegeld dat beide ontwikkelende partijen gezamenlijk de uitbreidingslocatie De Bleek en Doeldijk gaan ontwikkelen. De voorbereiding voor het participatietraject voor omwonenden en andere belanghebbenden is reeds in volle gang.

Op 18 en 20 januari 2022 zullen de eerste participatieavonden online plaatsvinden. Door het nemen van deze stappen zorgen we dat over een aantal jaren de bouw gestaag op gang komt en de zo gewenste betaalbare nieuwbouwwoningen in Montfoort worden gerealiseerd.

Wethouder Ivo ten Hagen: “Met het ondertekenen van de intentieovereenkomst en het in gang zetten van het participatietraject hebben we piketpaaltjes geslagen om weer een stap dichterbij het bouwen van huizen in Montfoort te komen. Binnenkort hoort u via onze gebruikelijke kanalen meer over de participatieavonden. Ik nodig u van harte uit om met ons mee te denken en praten. Wilt u meepraten, zet dan alvast 18 of 20 januari in uw agenda.”

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022