StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:07-07-2021
Bijgewerkt op:07-07-2021 21:06

Unieke nieuwe Infill Kunstgrasvelden Montfoort SVí19

Bron: gemeente Montfoort
    

Vanmiddag ondertekenden wethouder Herman van Wiggen en de heer Joop van Krimpen van CondorGrass een overeenkomst voor de vervanging van twee kunstgrasvelden bij Montfoort SV ’19. De velden worden in de zomerperiode aangelegd, zodat ze bij de start van het nieuwe voetbalseizoen gebruikt kunnen worden.

De twee kunstgrasvelden worden aangelegd met een nieuwe soort organische infill; speciaal geprepareerde houtkorrels van naaldboomhout die het milieu niet belasten.

Uniek is dat Montfoort SV ’19 de eerste vereniging in Europa is die velden krijgt met deze nieuwe infill! De komende periode gaat CondorGrass aan de slag, gedurende de werkzaamheden komen we met een update.

Wethouder Herman van Wiggen: “Als wethouder Sport ben ik supertrots dat Montfoort SV ’19 deze landelijke én Europese primeur krijgt. Als gemeente hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan en deze infill voldoet aan alle mogelijke milieueisen.

Zonder de medewerking van de voetbalvereniging, Stichting beheer Sportpark Hofland en ingenieursbureau Newae hadden we dit niet voor elkaar kunnen krijgen. We zochten gezamenlijk naar nieuwe oplossingen voor infill van kunstgrasvelden en zijn uiteindelijk op deze unieke en vooruitstrevende oplossing gekomen. Die ook nog eens FIFA en KNVB gecertificeerd en goedgekeurd zijn. De nieuwe velden zijn een aanwinst voor Montfoort SV ’19 én voor onze gemeente!”

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023