StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:01-03-2021
Bijgewerkt op:01-03-2021 11:02

Online inloopavond duurzame energie op 3 maart a.s.

Bron: gemeente Montfoort
    

De gemeente Montfoort denkt samen met inwoners en ondernemers na over de invulling van de gemeentelijke opgave om elektriciteit op een duurzame manier op te wekken.  

De gemeente is in gesprek gegaan met inwoners en ondernemers op online inloopavonden die in oktober en december 2020 hebben plaatsgevonden. Deze gesprekken hebben veel waardevolle informatie opgeleverd. De resultaten zijn meegenomen in het concept afwegingskader. Dit presenteren en bespreken we op de online inloopavond op 3 maart a.s. van 20.00 tot 22.00 uur.

Komt u ook naar de online inloopavond op 3 maart van 20.00 tot 22.00 uur? Meld u dan van tevoren aan. Dit doet u via deze link.

Waarom is dit belangrijk?  
Zodat u op de hoogte kunt blijven hoe de gemeente Montfoort invulling geeft aan de gemeentelijke opgave om elektriciteit op een duurzame manier op te wekken. Met uw reactie en suggesties stelt de gemeente Montfoort uiteindelijk een definitief toets- en afwegingskader op. 

Dit definitieve afwegingskader is bedoeld om te gebruiken bij de toetsing van nieuwe initiatieven voor het opwekken van duurzame elektriciteit. Ieder toekomstig verzoek van wind- of zonne-energie initiatieven beoordeelt de gemeente dan op basis van dit toets- en afwegingskader. 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022