StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:18-12-2020
Bijgewerkt op:18-12-2020 16:38

Groot onderhoud voor provinciale weg N228 in Montfoort

Bron: gemeente Montfoort
    

 

De provinciale weg N228 in Montfoort krijgt in de zomer van 2021 een grote onderhoudsbeurt over een lengte van ongeveer vier kilometer. Dit onderhoud betreft het gedeeltelijk vervangen van de fundering en het opnieuw asfalteren van de weg vanaf de rotonde Anne Franklaan tot en met de bocht bij de Noord IJsseldijk. Tegelijkertijd voert de provincie Utrecht een aantal aanpassingen uit op en langs de weg.

Digitale informatie

Vanwege corona heeft de provincie de geplande inloopavond moeten schrappen. In plaats daarvan is er uitgebreide informatie te vinden op de website van de provincie Utrecht: www.provincie-utrecht.nl/n228montfoort. Naast een beschrijving van de wegaanpassingen vindt u hier presentatietekeningen en filmimpressies van de nieuwe situatie.

Presentatietekeningen

Tot en met 29 januari 2021 is het ook mogelijk om de presentatietekeningen op papier in te zien op het gemeentehuis van Montfoort, Kasteelplein 5. Hiervoor moet u zelf een afspraak maken via het Klantcontactcentrum van de gemeente, tel. (0348) 47 64 00. In het belang van ieders gezondheid worden de coronamaatregelen uiteraard strikt nageleefd.

Vragen en contact

Als u naast bovengenoemde mogelijkheden een persoonlijke toelichting wenst en/of een vraag heeft dan kunt u een e-mail sturen naar: n228@provincie-utrecht.nl. Leden van het projectteam maken dan een afspraak voor een telefonisch onderhoud of een videocall. Pas als het verloop van corona het toelaat, kan er ook een persoonlijk gesprek bij u thuis worden gevoerd.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022