StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:16-09-2020
Bijgewerkt op:16-09-2020 15:51

Werkzaamheden Waardsedijk 23 t/m 29 september 2020

Bron: gemeente Montfoort
    

Tussen woensdag 23 september en dinsdag 29 september voert KWS in opdracht van de gemeente Montfoort onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt op de Waardsedijk tussen Montfoort en Oudewater. Er zitten scheuren in het asfalt en groot onderhoud is nodig om de weg in een goede en veilige conditie te brengen. Tijdens de werkzaamheden is er geen doorgaand verkeer mogelijk op de Waardsedijk.

Werkzaamheden
Op 23 en 24 september worden er onderhoudshoudswerkzaamheden aan het asfalt uitgevoerd. Op locaties waar scheuren in het asfalt zitten, wordt het asfalt verwijderd en nieuw asfalt aangebracht. Op 29 september wordt de belijning aangepast over de hele lengte van de Waardsedijk, tussen de gemeentegrens en het Jan Glissenaarpad. De nieuwe lijnen komen meer naar binnen te liggen waardoor er een suggestiestrook voor fietsers ontstaat. Hierdoor wordt de rijbaan visueel versmald en krijgt de fietser een duidelijkere plek op de weg. Ook sluit de belijning dan beter aan op die van de Waardsedijk op grondgebied van de gemeente Oudewater.
 
Wegafsluiting
Op woensdag 23 september, donderdag 24 september en dinsdag 29 september is er geen doorgaand verkeer mogelijk op de Waardsedijk. De weg is tussen 7:00 uur tot 18:00 uur afgesloten. De Waardsedijk wordt aan de oostkant van het werk gebied afgesloten, ter hoogte van huisnummer 1. Aan de westkant van het werkgebied wordt de weg afgesloten, ter hoogte van huisnummer 22 (grens gemeente Oudewater-Montfoort). Het verkeer wordt met borden omgeleid. Ook worden er tijdens de werkzaamheden, tussen 7:00 uur en 18:00 verkeersregelaars ingezet. De weg blijft toegankelijk voor bestemmingsverkeer. Bij calamiteiten krijgen nood-en hulpdiensten altijd een snelle doorgang. 
 
Overlast
Wij zullen er alles aan doen om de weg zo kort mogelijk af te sluiten en de overlast zoveel mogelijk te beperken. Tegelijkertijd kunnen we niet uitsluiten dat u enige hinder van de werkzaamheden zult ondervinden. Wij vragen uw begrip daarvoor. 
 
Slag om de arm
Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien. Hierdoor kunnen de werkzaamheden langer duren, of moet het werk worden uitgesteld naar een later moment. Als de planning onverhoopt verschuift, volgt daarover een bericht.
 
Meer informatie
Direct omwonenden zijn onlangs per brief geïnformeerd. Neem voor meer informatie contact op met de gemeente Montfoort via info@montfoort.nl of 0348 476400. 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020