StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:15-11-2019
Bijgewerkt op:15-11-2019 17:35

Wethouder Rensen legt werkzaamheden neer

Bron: gemeente Montfoort
    

Wethouder Jocko Rensen van Progressief Akkoord (PAK) heeft in een persoonlijke brief laten weten met onmiddellijke ingang zijn werkzaamheden als wethouder neer te leggen. Wethouder Rensen was sinds 31 mei 2018 wethouder van Montfoort. 

Het besluit van Rensen volgt na een zorgvuldige persoonlijke afweging, om redenen die hij vooral bij zichzelf houdt. “Ik kan mijn werk als wethouder niet uitvoeren volgens mijn eigen waarden. Ik zie geen verbetering in de mogelijkheden voor mij om een verdere constructieve bijdrage te kunnen leveren.
In het college en in de gemeenteraad zag wethouder Rensen een rol als verbinder voor zich weggelegd: “Ik heb ingezet op een verbindende rol als wethouder, een verbinder voor de hele gemeenteraad. Helaas moet ik constateren dat ik geen energie meer kan opbrengen om deze verbindende rol in te vullen en merk ik een groot verschil van inzicht. Verbinding moet van twee kanten komen, ik heb niet het idee dat verschillende fracties en ik op dezelfde golflengte zitten”, aldus Jocko Rensen
 
Volgens burgemeester Van Hartskamp mag de wethouder trots zijn op wat hij in korte tijd samen met organisaties, inwoners, ambtelijke organisatie en partners op het gebied van het sociaal domein, duurzaamheid en wonen heeft neergezet. In reactie op het vertrek laat zij weten: “De afgelopen periode heb ik Jocko Rensen leren kennen als een uitermate betrokken wethouder. Hij heeft zich met hart en ziel ingezet voor onze inwoners en in deze korte tijd veel bereikt. Wij respecteren natuurlijk zijn besluit, maar vinden het enorm jammer.”
 
Een persoonlijke brief van Jocko Rensen is te lezen op www.montfoort.nl

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022