StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:24-09-2019
Bijgewerkt op:24-09-2019 09:28

Open Huis GroenWest groot succes

Bron: Sander Dorst adviseur communicatie
    

‘Woningcorporatie opent deuren voor haar huurders’

Afgelopen zaterdag opende GroenWest haar deuren om huurders een kijkje te geven in de wereld van de woningcorporatie. Verschillende afdelingen vertelden hoe zij zich inzetten voor een prettige woning en woonomgeving. Ook werd de winnaar van de droomslaapkamer bekend gemaakt. De vijfjarige Jayden was ontzettend blij: “Binnenkort slaap ik echt in de jungle!”

Feestelijke opening
Om klokslag 10.00 uur werd het Open Huis geopend door directeur-bestuurder Karin Verdooren en wethouder Tymon de Weger. Samen met de aanwezige kinderen plantten zij een boom, waarna de wethouder met het doorknippen van het lint officieel de deuren opende.

Jayden (5) wint zijn droomslaapkamer
Na de opening was het tijd om de winnaar van de wedstrijd ‘Ontwerp je droomslaapkamer’ te selecteren. Bij deze ontwerpwedstrijd konden kinderen hun zelf geknutselde droomslaapkamer winnen. De jury, bestaande uit wethouder De Weger, directeur-bestuurder Karin Verdooren en Aad Kruys namens Huurdersvereniging Weidelanden, koos Jayden (5) uit Montfoort als winnaar. Zijn jungle-droomslaapkamer wordt binnenkort door GroenWest echt gebouwd. Jayden was erg blij: “Binnenkort slaap ik echt in de jungle!”

Veel te zien en te doen
Tijdens het Open Huis konden bezoekers leren hoe zij zelf hun woning duurzamer kunnen maken en zien hoe GroenWest zich inzet voor prettige wijken. In het speciale Pop-up museum nam een bijzondere tijdlijn de bezoekers mee op reis door de tijd en gaven foto’s en kasboeken uit de jaren ’30-‘40 een impressie van 100 jaar volkshuisvesting. Bij de ontwikkeling van nieuwbouw konden bezoekers met een VR-bril ervaren welke innovatieve technieken er worden ingezet. Een van de bezoekers vertelde: “Ik vind het leuk om een keer bij GroenWest op kantoor te kijken. Ik wist niet dat een woningcorporatie zo veel verschillende dingen doet voor haar huurders.” Het Open Huis trok veel bezoekers.

Jubileum
Het Open Huis is onderdeel van het 100-jarig jubileum van GroenWest. Het jaar staat in het teken van ontmoeting en verbinding. Zo ging de corporatie eerder met een aantal huurders naar de dierentuin en trok ze met de Babbelbus het Groen Hart in voor een praatje. Het jubileumjaar duurt nog tot 15 maart 2020. De komende maanden zullen er nog een aantal activiteiten georganiseerd worden. Huurders van GroenWest kunnen deze activiteiten terugvinden in het eerstvolgende het bewonersblad en op www.groenwest.nl.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop jazz


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020