StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:09-07-2019
Bijgewerkt op:09-07-2019 16:33

InMontfoort | We hebben een nieuw jasje!

Bron: gemeente Montfoort
    

Alles wat je moet weten op één website. Onder één paraplu ☂.

De website van gemeente Montfoort heeft een nieuw jasje. Of anders gezegd: er zit een nieuwe portal omheen. Want wie vanaf vandaag naar onze website gaat, komt terecht op https://inmontfoort.nl. Deze portal is hét nieuwe platform voor alles wat inwoners én bezoekers moeten weten over de gemeente en dingen die er te doen zijn. Van horeca en werken tot actief en trouwen. Er is ook een link naar de gemeentelijke website.

Montfoort op de kaart 📌
De ontwikkeling is onderdeel van ‘Montfoort en Linschoten op de kaart’. Montfoort en Linschoten zijn het beleven waard en dat delen we graag met onze inwoners en bezoekers. Aanleiding was een rake opmerking van Peter Versloot: “Als ik op de website zoek op wat ik kan doen in gemeente Montfoort, vind ik alleen wanneer de raad vergadert en dat is precies wat ik niet zoek 🔎.” Die opmerking gaf de koersgroep richting in wat nodig was: een platform.

Bundelen
Met het platform geven we deels antwoord op de vraag: hoe kunnen we ervoor zorgen dat we bezoekers en inwoners Montfoort vinden en zij in Montfoort willen zijn en blijven? Op het nieuwe platform worden nieuwe én bestaande initiatieven gebundeld. Heeft u een mooie toevoeging of mist u iets op de site? Meld het via https://inmontfoort.nl/aanmelden.

Koersgroep 
https://InMontfoort.nl is opgezet in samenwerking met lokale ondernemers en organisaties. Leden van de koersgroep (Arie Spruit van Het Oude stadhuis, Peter van Wijngaarden van Trouwstad Montfoort) hebben een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming. Aangevuld met de inzet DM Interactive, die de portal vervolgens heeft ontworpen en gebouwd. 👏

Promo-tour: InMontfoort volgens…
De komende maanden gaat de heuse InMontfoort promo-tour van start: wat vinden inwoners van Montfoort en Linschoten? De eerste twee inwoners zijn al bevraagd: InMontfoort volgens Erik Jan Hagoort en Ad Spruit vandaag in de krant en op https://inmontfoort.nl/volgens. Hou voor de volgende edities van InMontfoort volgens… de website, social media en onze gemeentepagina in de IJsselbode in de gaten.

In de gemeente Montfoort is altijd iets te beleven! 🎉

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020