StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:31-01-2019
Bijgewerkt op:31-01-2019 16:37

Vrijdag 1 februari aanplant nieuwe boom Kasteelplein

Bron: gemeente Montfoort
    

Zoals veel inwoners weten is afgelopen voorjaar de kastanjeboom op het Kasteelplein gekapt; de boom was ziek. Gelukkig komt er een mooie nieuwe boom voor in de plaats: een mooie beukenboom. Het voorjaar komt in zicht en daarmee is het tijd voor de aanplant van de nieuwe boom. Het wordt een bruine beuk met een stamdiameter ongeveer 30 centimeter. Het is een forse boom die een waardevolle toevoeging zal zijn op het Kasteelplein.

Voorbereidende werkzaamheden
Op donderdag 31 januari starten de voorbereidende werkzaamheden. We creëren die dag een veilige werkruimte en het plantgat wordt voorbereid. Onze eigen medewerkers van de buitendienst verzorgen het afzetten van een veilige werkruimte. Boomtotaalzorg BV verzorgt de gehele aanplant van de boom inclusief de voorbereidende werkzaamheden.

Aanplant: Kasteelpad tijdelijk afgesloten
Op vrijdagochtend 1 februari wordt de boom aangeplant. Om dit te kunnen doen, is een zogenaamde telescoopkraan nodig (een specifiek soort hijskraan). De telescoopkraan komt te staan op het Kasteelpad, tussen het wooncomplex Mont Fortis en het stadskantoor. Het Kasteelpad is daardoor op vrijdag 1 februari tussen 7.30 en 11.30 uur afgesloten voor al het verkeer. Verkeersregelaars zijn aanwezig om voorbijgangers de weg te leiden.

Verlichting
Rondom de nieuwe beuk en de bestaande kastanje worden dit voorjaar een aantal grondspots aangebracht, onder regie van Citytec. De nieuwe lampen vervangen de oude lampen. Op dit moment werkt de gemeente aan het verlichtingsplan.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2019