StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:21-09-2018
Bijgewerkt op:21-09-2018 13:51

Theetuin De Kwakel

Bron: Truus de Jong
    

Het mooie weer van de laatste tijd was nog steeds niet op. Dus weer de gelegenheid om een heerlijke middag met onze leden te organiseren. We reden via de Waardsedijk en Oudewater over de smalle kant van de Lange Linschoten naar Theetuin De Kwakel van Elske Blommers. Samen met enkele van haar medewerkers stond Elske ons al op te wachten. Een  hartelijk welkom volgde, want ook bij Elske worden we ieder jaar opnieuw uitgenodigd. We zaten heerlijk onder de perenbomen en al gauw werd er gezellig gepraat. Het 100-jarig bestaan van MSV, onze voetbalclub, was een geliefd onderwerp. Vele herinneringen zorgden voor veel gelach.

Onze leden genoten niet alleen van de koffie maar ook van de grote punten gebak die zowel op ontbijtbordjes als in kommen werden geserveerdJ!

Het was gezellig druk in de Theetuin en er werden, door andere gasten, vele foto’s gemaakt van onze club. De tijd vloog en het werd tijd voor de inmiddels traditionele dankceremonie door Ton waarbij altijd de gastvrouw een dankkus krijgt. Kees en Lord lieten heimelijk weten toch wel wat jaloers te zijn op die kussen van Elske die op haar beurt niet te beroerd was om ook beide mannen een dikke knuffel te geven. Reacties van onze andere leden lieten zich raden!

Ook Elske werd een vogelvoederstation aangeboden gemaakt door mensen van het DoeMeehuis. Elske, namens onze leden en begeleiders Jan den Houdijker, Ton de Klaver en Joop, heel hartelijk dank voor je gastvrijheid en natùùrlijk zullen we op je uitdrukkelijke uitnodiging  voor volgend jaar ingaan! Met een hartelijk “tot volgend jaar” reden we via Linschoten en over het nieuwe, sterk verbrede en veel veiliger fietspad van de Reinaldaweg terug naar huis.

Foto’s: Ton de Klaver en Ton de Jong

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024