StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:12-04-2018
Bijgewerkt op:12-04-2018 16:40

Stagiaire Iris vraagt hulp van inwoners

Bron: gemeente Montfoort
    

Beste lezer, beste inwoner,

Mijn naam is Iris van Walderveen. Ik studeer aan de Hogeschool van Amsterdam aan de opleiding sportkunde. Ik loop momenteel stage bij de buurtsportcoaches van de gemeente Montfoort. De buurtsportcoaches verzorgen verschillende sport en cultuur activiteiten in Montfoort en Linschoten. Op de website Montfoort Actief (www.montfoortactief.nl) vindt u deze activiteiten. De activiteiten worden niet alleen door de buurtsportcoaches georganiseerd, maar ook door verschillende andere partijen, zoals de lokale verenigingen en organisaties. Vanuit mijn stage doe ik onderzoek naar de website Montfoort Actief. Door middel van deze enquête onderzoeken we de bekendbaarheid van de website en wat inwoners van de website vinden. 

Het is belangrijk om achter deze informatie te komen, zodat we doelgericht bekendheid kunnen gaan maken voor de website. Aan de hand van mijn onderzoek zal ik een advies schrijven voor de buurtsportcoaches. Eventuele verbeterpunten die in de enquête worden voorgesteld, neem ik daarin natuurlijk mee. Het eindelijke doel is dat zoveel mogelijk inwoners gaan deelnemen aan de activiteiten van Montfoort Actief. Deelnemen aan sport- en cultuur-activiteiten is tenslotte goed en leuk voor iedereen!  Bekendheid van de website draagt daaraan bij.

Het invullen van de enquête is anoniem, en duurt ongeveer drie minuten. Om de enquete in te vullen kunt u klikken op de link: 
https://goo.gl/forms/zGge51mMJM36uSlj2

Tot snel op de website Montfoort actief.

Met sportieve groet, 
Iris van Walderveen

    


Kijken en luisteren

Reclame


Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018