Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.

Geplaatst op:11-09-2017
Bijgewerkt op:11-09-2017 09:14

v.v Montfoort simpel langs Nieuwkoop

Nieuwkoop, dat de 1e bekerwedstrijd verloor van SCH’44, moest van Montfoort winnen om nog een kans te maken in het districtsbekertoernooi. Montfoort won de week daarvoor, na een sterke 1e helft, van het gepromoveerde CSW en bij winst zou de ploeg van trainer van Boksel zeker zijn van de volgende ronde in de districtsbeker.

De wedstrijd in Nieuwkoop begon een kwartier later wegens dreigend onweer, maar daarna werd de wedstrijd grotendeels onder stralende omstandigheden gespeeld.

Opvallend in de opstelling van trainer van Boksel was, dat er voor het eerst sinds jaren bij de startgeen enkele Montfoorter in de basis stond. Desondanks was het Montfoort, dat vanaf het 1e fluitsignaal de wedstrijd naar zijn hand zette. Vooral Miquel Ballo was vanaf de rechterflank heel
actief en hij was het ook, die de 1  kans kreeg om de score te openen. Vanaf eigen helft stormde hij richting het doel van Nieuwkoop, maar zag zijn inzet naast gaan.

Daarna volgde een serie van 5 hoekschoppen, waarbij uiteindelijk bij de 3 e hoekschop door Ricardo Bakker de 0-1 werd aangetekend. Enkele minuten later was het Don Mimpen, die uit een scrimmagevoor de 0-2 tekende. Na ruim een kwartier spelen zag doelman Jeffrey Loozen voor het eerst de bal
in zijn doelgebied.

Na het 3e doelpunt, gescoord door Eddy Vorm, die langzamerhand zijn ritme lijkt te vinden, nam de ploeg van trainer van Boksel wat gas terug en werd in de 20 e minuut Loozen zelfs op de proef gesteld, maar redde bekwaam.

Na een half uur spelen wisten beide vleugelspelers, Ballo en Vorm, elkaar gemakkelijk te vinden en stond de 0-4 op het scorebord.

In de slotfase stond opnieuw Ballo aan de basis van een doelpunt . Ditmaal bediende hij Dion Gerritsen op maat , die de ruststand op 0-5 bepaalde.
Na rust werd duidelijk, dat de wedstrijd was gelopen en de 2e helft slechts een formaliteit was. Na een kwartier was het uiteindelijk Nick Besamusca, die op aangeven van Miquel Ballo, de eindstand bepaalde op 0-6.

Met deze overwinning lijkt de ploeg van trainer van Boksel op koers voor de start van de competitie op 23 september. Eerst speelt zijn ploeg nog een oefenwedstrijd uit bij 1e klasser Nieuwerkerk aan den IJssel en aankomende zaterdag de 3 e poulewedstrijd voor de districtsbeker uit bij SCH’44, dat
met 4-1 kansloos verloor bij CSW. De wedstrijd in Harmelen begint om 15.00 uur.