StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
  Uitzending gemist
  Contact
  20 jaar RSM
  Online media
  Programma's
  Fotoboek
  Persberichten
  Links
  Vacatures
  Luister onderzoek
  Donateur worden
  Adverteren
  Storingen en werkzaamheden
  Eigen nieuws of tip opsturen
Radiobingo
Regionieuws
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:13-09-2005
Bijgewerkt op:31-03-2013 23:42

Nieuwe studio geopend

    

Montfoort - 3 september 2005:

Het was een gezellige drukte aan de Waardsedijk Oost 10 –6. Radio Stad Montfoort opende zaterdag 3 september officieel haar nieuwe studio. Veel genodigden hadden aan de uitnodiging om een kijkje te komen nemen gehoor gegeven. Voorzitter Henk Krijgsman roemde de inzet van de medewerkers (allen vrijwilligers). Dankzij heel hard werken is de nieuwe studio tot stand gekomen. Drie bekende Montfoorters die veel voor de radio betekenen verrichtten de openingshandeling; het doorknippen van een aantal touwen waardoor trossen ballonnen de lucht in gingen. Burgemeester Jansen, de heer Jansen van de Rabobank, hoofdsponsor van de radio en de heer Bonenkamp, eigenaar van het pand waarin de studio is gevestigd voldeden graag aan het verzoek om de officiële handeling te verrichten.

In de studio zijn een aantal ruimtes gecreëerd om op professionele wijze radioprogramma’s te maken. Er is een mooie ontvangstruimte, een opnameruimte om met meerdere personen te kunnen zitten, een kleinere opnameruimte en een technisch gedeelte. Dit alles biedt vele mogelijkheden voor de programmamakers. Het ontvangen van meerdere personen (bijv. tijdens de verkiezingstijd) is nu mogelijk. De gasten kunnen nu ruim zitten rond een grote tafel en hoeven niet meer zoals voorheen om de beurt in de uitzending te komen.

’s Middags was er open huis en konden belangstellenden, vooral luisteraars, de nieuwe studio bewonderen. Allen waren vol bewondering en prezen de inzet van de medewerkers. Ook was het voor hen de ideale gelegenheid om hun favoriete DJ in levende lijve te zien en te spreken. Onder het genot van een hapje en drankje werd het dan ook heel gezellig in de feesttent.

Foto's van de nieuwe studio kunt u hier bekijken.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022