StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:16-09-2024
Bijgewerkt op:16-09-2024 19:11

Isoleer uw woning en bespaar direct

Bron: Gemeente Montfoort
  

Het isoleren van uw woning is een goed idee. U bespaart geld op uw energierekening, uw huis is minder tochtig en het is beter voor het klimaat.

Wilt u isoleren maar zijn de kosten hiervoor te hoog? Maak dan gebruik van het isolatie aanbod van de gemeente. Voor inwoners die moeite hebben om de energierekening te betalen, biedt de gemeente een subsidie aan. Om u te helpen met isoleren, werken we hiervoor sinds kort samen met Winst uit je Woning.

Brief van de gemeente
Heeft u een brief ontvangen van de gemeente of Ferm Werk*? Dan heeft u recht op een bijdrage om uw huis te isoleren. Eigenaren van een koopwoning met een laag inkomen die energietoeslag ontvingen, krijgen een gratis isolatiemaatregel voor de woning. Voor eigenaren van een koopwoning waarbij de WOZ-waarde lager is dan de NHG-grens (2024) van 435.000 euro is de bijdrage €750,- voor de eerste maatregel en €1250,- voor een tweede maatregel**.

* Alle voorwaarden voor onze gemeente leest u op de webpagina over de regeling isolerende maatregelen door Winst uit je Woning of website van Winst uit je Woning.

** Deze groep heeft helaas een flyer bij de brief gekregen waar per ongeluk een typefout op staat, namelijk gemeente Montfort in plaats van gemeente Montfoort. De flyer is natuurlijk bedoeld voor inwoners uit Montfoort. Excuses hiervoor. 

Bespaarplan
Heeft u geen brief ontvangen van de gemeente? Dan kan Winst uit je Woning ook helpen met een bespaarplan (de kosten hiervoor zijn €29,-), het aanvragen van andere vergoedingen en kunt u ook meedoen met gezamenlijke inkoopacties. Heeft u interesse in een bespaarplan? Maak dan een afspraak met de adviseurs van Winst uit je woning via hun website. Ook leest u hier meer informatie over deze regeling voor onze gemeente.

Verschil met GVR?
De gemeente biedt op dit moment twee regelingen voor het verduurzamen en isoleren van woningen: de Gemeentelijke Verduurzamingsregeling, uitgevoerd door De Woonpas, en deze regeling met Winst uit je Woning. Beide regelingen zijn bedoeld om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken om uw huis te verduurzamen en u hierin te ontzorgen. Beide uitvoeringsorganisaties begeleiden u tijdens het hele proces en blijven ook daarna uw aanspreekpunt. We hebben de verschillen tussen beide regelingen voor u op een rij gezet. Heeft u interesse? Bekijk dan welke regeling het beste bij u past.

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024