StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:06-02-2017
Bijgewerkt op:06-02-2017 13:35

Verslag De Valk DS1 - Dosko DS1

Bron: Marieke van Breukelen
  

Afgelopen zaterdag speelde De Valk dames 1 tegen Dosko dames 1 in Stolwijk. De vorige wedstrijd tegen Dosko eindigde in een 3-2 winst voor De Valk. De Valk die momenteel op de laatste plaats staat van de ranglijst met 20 punten moet nu punten pakken om in de promotieklasse competitie te kunnen blijven spelen. 

De eerste set begon goed voor de dames uit Montfoort. Ze lieten vrij goed spel zien en liepen zelfs een paar punten uit halverwege de set. Dit kwam mede door Annika die goed op dreef was aan het net met harde aanvallen en killblocks. Niet veel later kwam Dosko aan zet met een sterke servicereeks die bij De Valk niet onder controle kwam. Ook werden de aanvallen niet meer afgemaakt en ging de eerste set naar Dosko met 25-19.

De tweede set kreeg De Valk wederom aanwijzingen van de coach om alles uit de kast te halen en voluit te serveren en aan te vallen. Helaas was dit niet voldoende om de set te winnen. Deze set ging ook naar Dosko, dit keer met 25-18. 

De derde en vierde set wist De Valk er helaas ook niet meer aan te pas te komen. Deze gingen verloren met 25-19 en 25-13. Helaas hebben we dus geen punten weten te pakken in Stolwijk. 

De volgende wedstrijd is op zaterdag 11 februari a.s. om 15.00 uur in de Hoflandhal in Montfoort. We spelen dan tegen Keistad dames 3 uit Amersfoort. Deze staan 10e op de ranglijst, terwijl wij momenteel 12e staan. 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024