StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:07-07-2022
Bijgewerkt op:07-07-2022 08:59

Twee restaurants Oudewater nemen initiatief tot sponsorlunch met muzikale omlijsting.

Bron: Logeerhuis Bredius
    

Burgemeester van Oudewater, Danny de Vries, had een mooi aanbod voor restaurant HEX/by Paul en Inge en Eetcafé Lumière , beide gesitueerd in de mooie binnenstad. De muziektent van Oudewater, in 2018 in ere hersteld, is in de zomer te vinden op de markt in Oudewater ten behoeve van diverse festiviteiten. Beide restaurants mochten een aantal dagen voor hun rekening nemen om evenementen te organiseren. 

Zo’n mooi gebaar geeft al snel ideeën en daarbij werd gedacht aan een 3- gangen- lunch op dinsdag 19 juli, waarbij een groot deel van de opbrengst ten goede moest komen aan een organisatie die dat goed kan gebruiken. Logeerhuis Bredius werd gekozen, gelegen in buurgemeente Woerden én waar inwoners van Oudewater volop gebruik van kunnen maken vanwege samenwerkingsafspraken tussen logeerhuis en gemeente.

Een logeerhuis voor mensen die intensief zorg ontvangen van hun mantelzorger(s) vanwege een chronische ziekte zoals bijvoorbeeld dementie of Parkinson of wegens ouderdom meer zorg nodig hebben. Door een periode te gaan logeren in een sfeervol gezellig logeerhuis heeft hun mantelzorger even ‘vrij’ van het (vaak) dagelijks zorgen en tijd om nieuwe energie op te doen. Kunnen zorgen voor een naaste is heel waardevol, vaak ook heel vanzelfsprekend en geeft een bijzondere relatie tussen mensen. Mensen zien zichzelf ook niet altijd als mantelzorger en willen het graag ook blijven doen. Dat is belangrijk en lukt beter wanneer er af en toe een pauze ingelast kan worden.

Het logeerhuis bevindt zich aan de rand van het Brediuspark in Woerden en straalt een huiselijke warme sfeer uit. Mensen hebben een eigen appartement met woon/slaapgedeelte en badkamer en kunnen gemeenschappelijke ruimtes delen. Indien gewenst is er de mogelijkheid tot allerlei activiteiten. Een beetje op vakantie bij de buren zou je kunnen zeggen. 

De beide restaurants in Oudewater zien ook de waarde van een dergelijk huis en zetten zich hier graag voor in. Een 3-gangen lunch kost € 42,50 waarvan € 25 naar het Logeerhuis gaat. Aanmelden kan via hexoudewater@gmail.com ovv van sponsorlunch. 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
The Unlimited Music World


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023