StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:26-11-2021
Bijgewerkt op:26-11-2021 09:30

Expositie 25-jaar Marcello

Bron: Theaterkoor Marcello
  

Het is veel mensen al opgevallen, de afgelopen drie weken hingen er overal in Montfoort raadselachtige posters: ‘M is magisch’, een week later ‘M is meeslepend’ en vorige week ‘M is magisch meeslepend’. Wat wordt hier mee bedoeld???

Deze week wordt het duidelijk. De posters zijn van Theaterkoor Marcello uit Montfoort die een expositie heeft ingericht in ‘de Knoperij’, Keizerstraat 25 te Montfoort.

Dit jaar bestaat Theaterkoor Marcello 25 jaar. Het koor is begonnen onder leiding van Michiel Rozendal als koor dat vooral liedjes uit musicals zong en is in de loop der jaren uitgegroeid naar een koor met een zeer breed repertoire van musicalliedjes tot popsongs, vrolijke nummer maar ook gedragen nummers, Nederlandstalig maar ook Afrikaans, Frans, Spaans, Zweeds, Engels…., alles kan en veel liederen worden met een ‘vleugje theater’ gebracht.

Het enthousiasme spat er van af is een opmerking die vaak wordt gemaakt.

Het is gebruikelijk dat elke 5 jaar een jubileumconcert wordt gegeven. Vijf jaar geleden was dat in het Klooster in Woerden, een echt theater.

Dit jaar had Theaterkoor Marcello het plan het jubileumconcert weer in Montfoort te geven. Helaas gooide - ook bij Marcello - Covid-19 roet in het eten. De repetities hebben een jaar stilgelegen dus moest er besloten worden het jubileumconcert een jaar uit te stellen.

Maar het jubileumjaar zomaar voorbij laten gaan dat wilden ze niet. Het Theaterkoor was dan ook blij dat er door Stichting Oud Montfoort (SOM) de mogelijkheid werd geboden om een jubileum-expositie in te richten bij de Knoperij in Montfoort.

Alle fotoboeken zijn overhoop gehaald, oude adressenlijsten opgezocht en zolders opgeruimd en er zijn zelfs oude cassettebandjes gevonden met daarop de oefen-files waarmee de koorleden hun partij konden instuderen.

Hiermee (en nog veel meer) is een leuke tentoonstelling ingericht waar iedereen niet alleen kan kijken naar foto’s en filmpjes maar ook kan luisteren naar (en meezingen met) de liedjes.

De jubileumexpositie wordt zaterdag 27 november a.s. om 15.00 u geopend door Burgemeester mw Mr. P.J. Hartskamp-de Jong en het Theaterkoor Marcello zal daar ook van zich laten horen.

Hierna is de expositie te zien tijdens de openingsuren van de Knoperij: woensdag van 13.00 - 16.00 u en vrijdag en zaterdag van 10.00 - 16.00 u

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024