StartpaginaProgrammeringRSMKerst RadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Kerst Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:06-10-2021
Bijgewerkt op:06-10-2021 09:50

Albert Heijn Montfoort is weer open

Bron: Albert Heijn, foto Yasmin Hargreaves
    

Albert Heijn in Montfoort ging dinsdag na een grondige verbouwing weer open. Medewerker Pieter van Haren knipte samen met supermarktmanager Peter Adema het lintje door. De supermarkt heeft nu het allernieuwste winkelconcept met een groot versaanbod en veel gemak voor de klant. Ook biedt Albert Heijn Montfoort voortaan een stomerijservice. “Onze winkel is echt heel mooi geworden. We krijgen leuke reacties”, aldus de supermarktmanager.

Het versplein heeft een overzichtelijke indeling. Zelfs met het grote assortiment groente en fruit zie je snel waar iets staat. In de nieuwe borrelwand vinden klanten een zeer divers aanbod vleeswaren, kazen, salades en tapas voor ontbijt, lunch of borrel. Bij de bakkerij komt meerdere keren per dag heerlijk geurend brood uit de oven. En ook heeft de winkel een ruim assortiment glutenvrije, biologische en vega(n) producten. “We hebben gewoon echt alles in huis”, zegt Peter Adema.

Veel gemak

Door de hele winkel hangen grote beeldschermen met informatie over seizoensproducten en lekkere recepten. Nieuw zijn de elektronische schapkaartjes waardoor sneller kan worden ingespeeld op wijzigingen in het assortiment. Op het versplein zorgt dry misting, een systeem dat groente en fruit goed op temperatuur houdt, dat alles langer vers blijft en door de komst van vier extra zelfscankassa’s gaat het afrekenen nog sneller. De supermarkt is zeer energiezuinig. Er is led-verlichting en met de restwarmte van de koelingen wordt de winkel verwarmd.

Veel keuze in prijs

Albert Heijn Montfoort biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de voordelige AH Huismerken zijn er Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. Peter Adema: “We hebben zo’n 1.250 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week meer dan 1.500 Bonusaanbiedingen op diverse producten, van groente en fruit tot brood en nog veel meer.”

Albert Heijn aan de Boslaan 40 in Montfoort is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 21:00 uur. Klanten van Albert Heijn parkeren gratis in de parkeergarage.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023