StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:16-07-2021
Bijgewerkt op:16-07-2021 10:10

Door het Land van Herman de Man. Oldtimer trekkers maken toertocht

Bron: Oldtimertrekkertocht:
    

Meer dan 130 trekkers ouder dan 40 jaar verwacht de plaatselijke Dorpsvereniging aanstaande zaterdag 18 juli in Polsbroek. De oldtimers en hun chauffeurs maken zich dan op voor een mooie rondrit door de polders van het Land van Herman de Man, dit keer de Lopiker- en Krimpenerwaard.

De start is rond 10.00 uur en de optocht rijdt dan via Polsbroek Dorp richting Vlist, Haastrecht, Driebruggen en Waarder naar Papekop. In Papekop wordt de verzorgde lunch genuttigd. Even na 13.00 uur stappen de dames en heren chauffeurs weer op het stalen ros om de route te vervolgen via Ouderwater naar Linschoten om via Cattenbroek, Snelrewaard en Damweg rond half 4 weer terug te zijn in Polsbroek. De route is totaal ca. 62 km lang.

Dorpsvereniging Polsbroek is blij de tocht weer te kunnen organiseren na de afgelasting vorig jaar. Ook de rijders hebben er duidelijk zin in, nog niet eerder waren er zoveel aanmeldingen. Alvast excuus voor de andere wegdeelnemers, want als de rij passeert moet u toch echt even 10 minuten wachten. Tijdens het wachten is er wel wat te zien!

De toertocht is onderdeel van de ruim 150 activiteiten in de Herman de Manmaand, die van 8 juli t/m 8 augustus plaatsvindt. Meer informatie is te vinden op www.hermandeman.nl

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

besteonderdelen.nl

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Goud van Oud (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2021