StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:16-09-2020
Bijgewerkt op:16-09-2020 15:49

Burgemeester Montfoort sluit woning en bijbehorend perceel na vondst drugslaboratorium

Bron: gemeente Montfoort
    

Op 16 september heeft burgemeester Van Hartskamp een woning en het bijbehorende perceel aan Achthoven Oost te Montfoort gesloten voor een periode van één jaar, nadat hier bij een doorzoeking door de politie  een drugslaboratorium is aangetroffen.

Begin augustus 2020 heeft de politie het betreffende  terrein aan Achthoven Oost in Montfoort doorzocht. Bij de doorzoeking heeft de politie een flink drugslaboratorium aangetroffen in zes aldaar verborgen zeecontainers. Vanuit de woning werd het drugslaboratorium van water en stroom voorzien en zijn veel materialen aangetroffen die bedoeld waren voor de drugsproductie. De aangetroffen drugs waren bestemd voor de handel. Op basis van de Opiumwet heeft de burgemeester dan de bevoegdheid om een pand te sluiten. De sluiting van woning en bijbehorend perceel is een maatregel om de openbare orde en veiligheid te herstellen. Het maakt voor de buitenwereld duidelijk dat deze locatie geen onderdeel meer uitmaakt van het criminele circuit. Tevens wordt een duidelijk signaal afgegeven aan de samenleving dat drugshandel en alles wat daarbij komt kijken niet acceptabel is en  hier hard tegen opgetreden wordt.
 
Burgemeester Van Hartskamp: “Het betreft hier een ontmanteling van een professioneel crystal meth lab. Gebruik van crystal meth heeft desastreuze lichamelijke gevolgen, meer nog dan andere drugs. De handel in drugs ondermijnt onze samenleving op zeer ernstige wijze. Met deze maatregel wil ik een duidelijk signaal afgeven.”
 
De woning en het bijbehorend perceel worden gesloten voor een periode van één jaar. Dat houdt in dat de toegang van het perceel is afgesloten en verzegeld. Het is voor de periode van de sluiting verboden het perceel te betreden. Overtreding van dit verbod is een strafbaar feit. 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020