StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:22-07-2019
Bijgewerkt op:22-07-2019 11:22

"Dat kan alleen in Montfoort"

Bron: Truus de Jong
  

Allereerst mochten we Dirk als nieuw lid van onze Scootmobielclub verwelkomen. En ook waren we heel blij dat we Laus, na een zeer lang en pittig ziekbed, weer in ons midden hadden!

We hadden heerlijk weer om een toertje te rijden. We reden via Cattenbroek en het Weidepad naar de Reinaldaweg. Enigszins gehinderd door wegwerkzaamheden kwamen we toch ‘op tijd’ aan bij het fruitteeltbedrijf van de Familie Vlooswijk. En net als bij het Wellant College, worden we ook elk jaar door de Familie Vlooswijk uitgenodigd om samen met de Rolstoelclub van de Zonnebloem, kersen te komen eten. Het is dan altijd een zeer gezellige boel, want iedereen kent immers iedereen hier in het Montfoortse. De bijna voltallige familie Vlooswijk heette ons hartelijk welkom met een heerlijk sapje van fruit uit eigen tuin.

Er werd ons boeiend verteld over hun bedrijf, de landwinkel en het fruit wat ze in eigen boomgaard kweken. Ondertussen werden er schaaltjes met kersen rondgedeeld, die dezelfde ochtend nog waren geplukt! Iedereen kon er zoveel van eten als ze wilden! Een feest om te zien, want ja we waren wèl met zo’n 60 mensen!! Niks was teveel, er werden heel wat kisten kersen uitgedeeld. Geweldig toch? Dat kan alleen in Montfoort!! Nadat iedereen zijn of haar “buikje rond” had gegeten ging de scootmobielgroep onder leiding van Tom Vlooswijk de kersenboomgaard in. Daar werd laten zien wat ervoor al verteld was. Velen stelden nog vragen en met duidelijk plezier vertelde Tom over zijn “passie”, ook al heeft hij zelf al heel wat jaartjes de pensioen gerechtigde leeftijd! Familie Vlooswijk, ook dit jaar weer hèèl hartelijk dank voor de uitnodiging om te komen smullen van jullie kersen. Uiteraard namens alle leden en begeleiders van de Rolstoelclub èn de Scootmobielclub!! Na ons afscheid reden we via de Waardsedijk en het pad langs de IJssel huiswaarts.

 
 
 
 
 
 
 

Foto’s: Ton de Jong  

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024