StartpaginaProgrammeringRSMKerst RadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Kerst Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:04-05-2019
Bijgewerkt op:08-05-2019 08:48

Hagelstormen teisteren opening badseizoen

Bron: Nettie Kuijer, redactie Radio Stad Montfoort
    

Zaterdagochtend 4 mei startte het badseizoen van het Montfoortse Knopenbad met de eendjesrace. Hagelstormen teisterden bad en glijbanen en de toesspraak van wethouder van Wiggen, die onvervaard met scoutingleden boven aan de glijbaan stond, ging verloren in windvlagen en gekraak.Gelukkig kregen we die van Lenie Pol toegestuurd:

“Wat geweldig dat wij hier zo met zijn allen zijn voor de opening van het zwemseizoen 2019! Voor mijn gevoel was ik hier nog maar een paar weken geleden om alle medewerkers, bestuurders en vrijwilligers te bedanken voor hun fantastische inzet van het zwemseizoen. Een seizoen waarin we allemaal mochten genieten van een prachtige zomer. Hoe heerlijk was het om ons mooie zwembad te kunnen bezoeken voor een verkoelende duik!

Inmiddels is er door de vrijwilligers en medewerkers al maanden enorm hard gewerkt om te zorgen dat het zwembad er ook dit jaar weer spik en span uitziet. Ik heb begrepen dat er  weer vele abonnementen en zwemlessen zijn verkocht, en dat is fantastisch want dat helpt het voortbestaan van het zwembad.

Wat ook veel verkocht is zijn de badeendjes die ik zo dadelijk te water mag laten. Maar voordat ik dat ga doen, wil ik graag opmerken dat ik al die badeendjes een mooie symboliek vindt. Want hier in ons mooi Knopenbad ben je niet in je eentje, je bent hier samen en samen geniet je van de gezelligheid, het spelen in het water, van de glijbaan gaan of heerlijk zonnebaden. Of gewoon even een gezellig praatje met elkaar. Dat alles maakt dat het Knopenbad al jarenlang een goed bezocht zwembad is. En daar zijn we maar wat trots op.

Een  groot compliment voor alle medewerkers, vrijwilligers en bestuursleden die klaar staan om dit allemaal in goede banen te leiden. Ik wens u een geweldig zwemseizoen!”

De badeenden gleden de glijbanen af, achtervolgd door stoere scouts.De eendjes die als één van de eerste aankwamen aan de overkant waren goed voor een mooie prijs.

 

25 Foto's bij dit artikel


Bekijk alle 25 foto's die bij dit artikel horen: Knopenbad

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023