StartpaginaProgrammeringRSMKerst RadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Kerst Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:30-04-2019
Bijgewerkt op:30-04-2019 22:06

Beheersovereenkomst Dorpshuis de Vaart ondertekend

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Op maandag 30 april tekenden de Stichting Beheer Sporthallen Montfoort en Linschoten (SBML) en de Stichting Linschotens Belang (Libel) met de gemeente een tijdelijke beheersovereenkomst voor het beheer van het zalencentrum. SBML zal optreden als beheerder en Libel als bijzondere gebruiker.  

Het afgelopen jaar is constructief met elkaar samengewerkt om tot dit resultaat te komen. Dit heeft van partijen inzet, aanpassingsvermogen, creativiteit en geduld gevraagd. De gemeente heeft er vertrouwen in met deze partners tot een gedegen beheersituatie te komen. SBML beschikt over expertise op het gebied van beheer en verhuur. Libel brengt lokale kennis, contacten en ondernemerszin mee.  

Frans van Petegem (voorzitter Libel) opende de bijeenkomst met een terugblik op toch wel deze historische avond die de Vaart na 7 jaar weer terugkrijgt voor de Linschotenaren. Hij sprak zijn vertrouwen uit in de samenwerking met de SBML. Hij haalde daarbij de woorden van oud-burgemeester van Eijk aan, dat Linschoten niet zonder dorpshuis kan bestaan. 

Wethouder Rensen memoreerde vervolgens het traject wat de afgelopen periode is gevolgd. Hij keek ook nog even naar de toekomst en benoemde vooral het wonen in relatie tot de voorzieningen van groot belang. 

John van Echteld (voorzitter SBML) schetste vervolgens nog even de rol van de SBML in het geheel. Waarna tot ondertekening kon worden overgegaan tussen de 3 partijen.

Van links naar rechts: Jur huizenga, Frans van Petegem, wethouder Rensen, John van Echteld, Dirk de Vries en Gert-Jan Scholtens.

De beheersovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met een stilzwijgende verlenging van telkens een jaar. In de komende twee jaar moet duidelijkheid komen over de toekomst van het pand, dat is aangewezen om opnieuw te worden ontwikkeld.  Mocht u interesse hebben in het gebruik van een van de zalen in de Vaart kunt u contact opnemen met de SBML onder www.sbml.nl

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Middag mix


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023