StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Clubsupport

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:26-03-2019
Bijgewerkt op:26-03-2019 15:59

Aanleg glasvezel van start

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Op dinsdag 26 maart werd door Eric Vos van E-fiber, samen met wethouder Ten Hagen het startschot gegeven voor de aanleg van glasvezel in Montfoort en Linschoten. In aanwezigheid van diverse genodigden gaven zij het belang van glasvezel voor een snelle internetverbinding aan.

De heer Vos memoreerde in zijn speech hoe het traject in Montfoort is gelopen. Met dank aan vooral oud-wethouder Jan Vlaar die zich hiervoor heeft ingezet. Maar ook dank aan wethouder Ten Hagen die het stokje met veel enthousiaste van hem heeft overgenomen.

Hij stelde dat ervan af nu 500 km kabel de grond in gaat en dat dat gebeurt vanuit 3 verdeelstations. 2 in Montfoort en 1 in Linschoten. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de Montfoortse tak van BAM. De daadwerkelijke start is over ongeveer 6 weken.

Wethouder Ten Hagen sprak in ieder geval zijn tevredenheid uit over het feit dat er nu daadwerkelijk een aanvang wordt gemaakt met de aanleg, waarna de heren gezamenlijk met de uitvoerder van de BAM aan de schop gingen om de eerste geul te graven.

Mocht u interesse hebben in glasvezel kijk dan even op www.iedereenglasvezel.nl daar vindt u alle informatie over dat project in Montfoort en Linschoten.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Clubsupport

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022