StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Clubsupport

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:16-12-2018
Bijgewerkt op:16-12-2018 16:52

Huldigingen tijdens brandweeravond

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Op zaterdag 15 december vond de jaarlijkse brandweeravond van de post Montfoort plaats in de brandweerkazerne op de Anne Franklaan. Vrijwilligers werden door de burgemeester en postcommandant Paul Ebskamp in het zonnetje gezet.

Paul opende de avond met een welkom aan burgemeester van Hartskamp, raadsleden en uiteraard alle korpsleden. Hij memoreerde een aantal feiten van het afgelopen jaar. Er was 57 keer uitgerukt, waaronder 2 grote branden bij o.a. Marnemoende en de fam. Peek op Blokland. Er waren 5 reanimaties en een aantal auto-ongevallen.

Ook was er in maart getekend voor de nieuwe kazerne, maar helaas kon de bouw niet starten, vanwege vleermuizen die onder het dak zitten. Hij spreekt de hoop uit dat de volgende bijeenkomst in de nieuwe kazerne kan plaats vinden.

Hierna was het tijd om de medailles uit te reiken en wel aan de navolgende vier collega’s. Zij ontvingen uit handen van burgemeester Petra van Hartskamp een oorkonde voor 10 en 15 jaar brandweerdienst.  De jubilarissen waren:

 • Maikel Scheel, 10 jaar
 • Jeffrey Vos, 10 jaar
 • Jasper Hoogendoorn, 15 jaar

  Hierna nam Renzo Kemp het woord om de postcommandant Paul Ebskamp de oorkonde voor 25 jaar trouwe dienst te overhandigen. Er werden ook nog 2 nieuwe korpsleden begroet en werd er afscheid genomen van Albert Werkhoven.

  Hierna kreeg burgemeester van Hartskamp het woord. Tot ieders verrassing riep zij John en Jacqueline Lissenburg naar voren en sprak vervolgens de volgende woorden:

  Op zaterdag 15 december heeft het Zijne Majesteit  de Koning behaagt de heer John Lissenburg uit Montfoort met de Koninklijke Onderscheiding “Ridder in de orde van Oranje-Nassau” te benoemen voor al zijn werk voor de vrijwillige brandweer Montfoort gedurende 25 jaar.

  De kinderen Lissenburg waren uiteraard ook aanwezig bij dit moment.Na deze verrassende afsluiting van het officiële gedeelte, was iedereen in de gelegenheid alle jubilaressen en in het bijzonder John te feliciteren met hun benoemingen en ging iedereen, ondanks de snijdende koude oostenwind naar buiten voor de groepsfoto.

   

 

 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Clubsupport

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022