StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoHollandse ArtiestenmiddagRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Hollandse Artiestenmiddag
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:05-11-2018
Bijgewerkt op:05-11-2018 16:57

Hollandse artiestenavond weer geweldig

Bron: Redactie Aad van der Veen
    

Op 3 november was het weer zover. Het team van radio stad Montfoort presenteerde weer de hollandse artiestenavond met een keur aan geweldige artiesten. Er waren dan ook vanuit heel Nederland veel mensen naar Montfoort getogen om dit geweldige feest mee te maken.

Nadat Edwin de avond had geopend met de mededeling dat we de hele avond zonder onderbreking konden genieten aan een keur van artiesten, was als eerste aan de beurt, onze eigen Marco de Hollander. Hij begon met een aantal rustige maar niet minder geweldige nummers zoals: leven met jou, speciaal voor Ineke Frankhuizen mijn kleine kameraad en het nummer droomprins op het witte paard. Uiteraard konden we Marco als afsluiter veel later op de avond, zeg maar in de kleine uurtjes nog terugzien met een geweldige nummers.

Hierna was het de beurt aan Johan Veugelers, die als rasechte Limburger en nu woonachtig in België de zaal al snel in beweging kreeg.  Hij begon met het nummer ademloos, waarna hij zijn harmonica omhing en de zaal meteen losging op de eerste polonaise. Er zouden er nog veel volgen, maar met zijn medley met o.a. Nooit meer en vele andere bekende nummers, speelde hij als toegift wederom een polonaise die op zijn nieuwe single is uitgebracht.

Maria-Louise opende met een aantal bekende nummers zoals speel die accordeon, een ik hou van jou, twee …. en het huisje bij de brug. Na deze nummers was er een speciaal moment, want haar nieuwe single, die een ode brengt aan Leiden, haar voormalige woonplaats “zoals vroeger”, werd uitgereikt door Marco de Hollander. Dit leverde naast een emotioneel moment voor Maria-Louise een daverend applaus van van de zaal en haar vele fans op. Het nummer werd live opgenomen en is nu al te beluisteren via You-tube.  https://youtu.be/Mwl3ioifCAE Daarnaast is de single binnenkort ook te zien op TV Oranje.

Toen was het de beurt aan Perry Zuidam. Ook hij startte rustig met een aantal gouwe ouwe nummers, zoals eenmaal zul je zestig zijn, weet je weet je weet je en de grote hit de zwoele zotte zomer. Iedereen was weer een beetje uitgerust en kon ook dor hem weer de polonaise worden ingezet met het zeer bekende nummer je kunt niet altijd zestien zijn.

José Sep ging op deze Hollandse avond helemaal op de Spaande tour, maar wel met heel veel nummers die iedereen uit volle borst mee kon zingen. Zo bracht zij o.a. Adios amore en costa del sol. maar ook de Nederlandstalige liedjes kwamen volop aan bod, zoals bijvoorbeeld Hè ga je met me mee. Al met al liedjes die met heel veel plezier werden gebracht en iedereen ook heel veel plezier aan beleefde.

Henny Weijmans van de band New Four is een Nederlandse band die vooral bekendheid genoot door Meisje, Ik ben een zeeman. De band bestond naast Henny uit, Koos van de Kimmenade, Harry van Lierop en Wim Verberne. Deze laatstgenoemde overleed in 2004. In 2009 hield de band op te bestaan. Henny bracht o.a. Vriendschap voor t leven en meisje ik ben een zeeman, waarbij hij walsend door de zaal ging.

Toen kwamen De Dikdakkers. Een duo wat iedere zaal en feestgelegenheid op zijn kop zetten. Ze zijn vooral bekend van hun nummer kom pak je lasso maar oftewel cowboys en indianen. Maar ze starten met het nummer Rio de Janeiro. Het was een geweldig optreden, waarbij zelfs de mensen die normaal gesproken blijven zitten bij een polonaise, ook vanavond helemaal losgingen. Deze polonaise ging gepaard met veel vlagvertoon, want alle mensen in de zaal kregen een oranje vlaggetje, waarmee de feestvreugde extra bijzonder werd.   

Marco was zoals aan het begin als gemeld, de afsluitende artiest deze avond. En zoals bekend van Marco, was het snel wederom tijd voor de polonaise, waarbij menige stoel aan de kant geschoven werd, om de stoet fatsoenlijk te kunnen laten passeren. Nadat iedereen nu toch echt uitgeblust was, sloot Marco af met het nummer Dit wordt (was) een avond om nooit te vergeten. Terwijl het slot van het nummer klonk, bedankte Marco het team onder leiding van Edwin en zijn vele helpers, maar ook het voltallige team van de soos voor de geweldige bediening deze avond.

Daarna ronde hij af, want tot slot was er nog een geweldige loterij, waarbij voor bijna iedereen wel een leuke prijs te winnen viel. Iedereen nogmaals bedankt voor zijn of haar bijdrage aan deze Hollandse artiestenavond en wie weet misschien tot volgend jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023