StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:22-07-2018
Bijgewerkt op:22-07-2018 11:46

Scootmobielers Montfoort weer hartelijk ontvangen

Bron:
  

Zelden komt het voor dat we met onze scootmobielgroep de heen- en thuisreis via dezelfde weg volgen. Dit keer hadden we geen keuze omdat er aan de rotonde van Linschoten gewerkt wordt en de weg afgesloten was. Maar geen probleem, via de Reinaldaweg en het Weidepad en een stukje Cattenbroek kwamen we ook uit bij de familie van der Werf.

Gerda, Martin en vriendin Anja stonden ons al op te wachten en zoals al jaren het geval is werden we ook nu weer zó hartelijk ontvangen. Een partytent en parasols zorgden voor een heerlijk schaduwrijk plekje. En ook nu weer hadden Gerda en Anja hun best gedaan door heel creatieve cupcakejes te bakken voor bij de koffie/thee.

Natuurlijk kwamen de gesprekken terug op vorige week. Het komt dan ook niet ieder jaar voor dat er van onze club tv-opnames gemaakt worden. Ieder had er zo zijn mening e/o ideeën over en ieder was het er over eens dat Joop en Willem in het interview onze club prima gepromoot hadden!

Gerda en Anja serveerden nog heerlijke koele sapjes met fruitsticks, alles vers uit eigen tuin. En haar gevulde eitjes, van eigen kipjes, zijn inmiddels vermaard!

Gerda, Martin en Anja, namens al onze leden en begeleiders Jan en Ton, Joop en Ton hèèl hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. Van onze begeleiders werd weer extra aandacht gevraagd voor het veilig oversteken van Cattenbroek naar Weidepad omdat vanwege de omleiding het extra druk was in Cattenbroek. Iedereen kwam veilig thuis!

6 Foto's bij dit artikel


Bekijk alle 6 foto's die bij dit artikel horen: scoot18

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Oranje Top 30


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024