StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Clubsupport

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:16-04-2018
Bijgewerkt op:16-04-2018 21:49

Ondertekening VVE-convenant

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Op maandag 16 april werd in het huis van Montfoort een VVE-convenant ondertekend dor diverse organisaties. Wethouder Langerak opende de bijeenkomst met een korte toelichting op het ontstaan van deze overeenkomst die voor 239 peuters in de leeftijd van 2,5 tot 4 jaar is bedoeld. Hiermee is een fundament gelegd, waarin diverse ambities zijn opgeschreven. De ontwikkeling van het kind staat hierbij centraal.

Het convenant werd ondertekend door: de gemeente Montfoort, het Jeugdteam, besturen van Stichting onderwijs Primair, Stichting Kalisto, SPCO Groene Hart, Schoolvereniging Obadja en de voorschool KMN Kind & Co. De GGD was helaas afwezig.

De gemeenteraad heeft het Beleidskader Voorschoolse voorzieningen vastgesteld. Onderdeel hiervan is de VVE (Voor- en Vroegschoolse educatie). In het Beleidskader VVE staat wat we allemaal al doen voor jonge kinderen met een achterstand. Met deze inzet proberen we te voorkomen dat kinderen een achterstand hebben, als ze op de basisschool starten. We staan voor gelijke kansen voor alle kinderen. Om dit alles te bekrachtigen hebben ze met elkaar afspraken gemaakt die zijn vastgelegd in het convenant.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Clubsupport

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022