StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Clubsupport

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:16-03-2018
Bijgewerkt op:16-03-2018 16:43

Huis van Montfoort officieel geopend

Bron: Redactie RSM Aad van der Veen
    

Op 16 maart werd het stadskantoor officieel herbenoemd tot “Huis van Montfoort”. De reden is dat sinds 1 januari de SWOM, GGDrU, jeugdteam Montfoort, Vluchtelingenwerk en Careyn hun intrek hebben genomen in het stadskantoor. De politie was reeds hier gevestigd en blijft dat dus ook.

Nadat iedereen inclusief de nieuwe huurders, welkom waren geheten door burgemeester van Hartskamp, gaf zij het woord aan wethouder Vlaar die daarna een woord van dank richtte aan alle betrokkenen, zoals bouwbedrijf de Hoop, het architectenbureau Workshop of Wonders, Dynamx en B&V techniek, was het tijd om de officiële openingshandeling te verrichten.

Niet eerst nadat de architect een korte toelichting gaf op het ontwerp. De doelstelling was en is om een meer huiselijke sfeer te creëren, met diverse kleuren en stroken vloerbedekking, maar ook de aankleding van de spreekkamers, waarin de skyline van Montfoort herkenbaar is.

Buiten werd door de burgemeester tezamen met de wethouder de naam onthuld en lieten zij met de projectleider van de gemeente het resultaat zien. Er was ook gelegenheid om een rondleiding te krijgen en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Onder anderen de diverse werkruimten op de begane grond, maar ook die van de vrijwilligers en staf van de SWOM, die op de tweede verdieping zitten kon worden bezichtigd.

Op de vraag aan een van de medewerksters waarom er op de begane grond geen toilet voor personen met een beperking was, kwam de reactie dat dit niet de goedkeuring van de architect had gekregen, ondanks hun verzoek. In ieder geval kunnen de nieuwe bewoners met veel plezier naar hun nieuwe werkplek, die ondanks de naam “Huis te Montfoort” in de volksmond nog vele jaren het “stadskantoor” genoemd zal worden.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Clubsupport

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022