StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:09-07-2024
Bijgewerkt op:09-07-2024 19:48

Openbare bekendmakingen op website gemeente Montfoort

Bron: Gemeente Montfoort
  

De manier waarop we de bekendmakingen op montfoort.nl/bekendmakingen publiceren, hebben we aangepast om u nog beter van dienst te zijn.

De gemeente neemt veel beslissingen. De bekendmakingen hiervan moeten we publiceren op www.officielebekendmakingen.nl. Dit gaat bijvoorbeeld over bouwvergunningen, verordeningen, beleidsregels en verkeersregels. Als service publiceren we deze bekendmakingen ook op onze eigen website via www.montfoort.nl/bekendmakingen. De manier waarop we dit publiceren, hebben we aangepast om u nog beter van dienst te zijn. In plaats van iedere week een PDF met bekendmakingen van die week te publiceren, hebben we een koppeling met http://www.officielebekendmakingen.nl gemaakt. Het voordeel is dat u hierdoor altijd een actueel en compleet overzicht heeft van de bekendmakingen van onze gemeente.

Bekendmakingen per e-mail
Wilt u liever per e-mail op de hoogte gehouden worden van bekendmakingen? Abonneer u dan op de gratis emailservice van de overheid. Deze emailservice heet Berichten over uw Buurt. U kunt zich hiervoor inschrijven via mijn.overheid.nl (inloggen met DigiD). U ontvangt dan maximaal één keer per week een e-mail met daarin bekendmakingen. U kunt bij aanmelding zelf aangeven welk soort berichten u wilt ontvangen.

Gemeentenieuws
Het Gemeentenieuws publiceren we niet meer iedere week als aparte PDF op de webpagina van bekendmakingen. We publiceren de artikelen uit het Gemeentenieuws als nieuwsbericht onder ‘Nieuws’. Dit doen we ook al enige tijd.

 

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024