StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:16-04-2024
Bijgewerkt op:16-04-2024 12:50

Een geslaagde editie van De Boer Op in de omgeving van Linschoten

Bron: Arian Laan
  

Op een stralende zaterdag 13 april vond de jaarlijkse De Boer Op plaats, ditmaal in de omgeving van Linschoten. Het evenement, dat landbouwbedrijven openstelt voor het publiek, werd feestelijk geopend door de burgemeester van Woerden op het innovatieve bedrijf van de familie Kreuger.

Bezoekers werden verwelkomd om een kijkje te nemen in de moderne varkenshouderij van de familie Kreuger, waar onlangs een accu voor eigen zonnestroom is geïnstalleerd. Vanuit twee skyboxen konden bezoekers een uniek perspectief krijgen op de bedrijfsvoering.

De route vervolgde zich naar de Proeftuin van Linschoten, waar biologische groenten en fruit met liefde en zorg worden geteeld. Elk uur werden rondleidingen georganiseerd en er was vermaak voor jong en oud, zoals de spannende kruiwagenrace.


foto is gemaakt op de Proeftuin in Linschoten

Een hoogtepunt van de dag was het bezoek aan het melkveebedrijf van de familie Doornenbal, waar de koeien voor het eerst dit jaar naar buiten mochten. Onder toeziend oog van talrijke bezoekers genoten de koeien zichtbaar van hun vrijheid in de wei.

De laatste halte van de route was het melkveebedrijf van de familie De Regt, waar bezoekers werden ondergedompeld in de wereld van koeienvoer en de werking van de organen van de koe. Gedurende de hele dag werden koeien gemolken met behulp van geavanceerde melkrobots.

De Boer Op in Linschoten was wederom een groot succes, waarbij bezoekers niet alleen kennismaakten met moderne agrarische bedrijfsvoering, maar ook de kans kregen om de passie en toewijding van lokale boeren te ervaren.

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024