StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:09-02-2024
Bijgewerkt op:09-02-2024 13:35

Werkzaamheden Korte Linschoten Westzijde

Bron: Gemeente Montfoort
  

Aannemer Ploegam voert, in opdracht van gemeente Montfoort en Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden (HDSR), werkzaamheden uit aan de oever van de Korte Linschoten tot uiterlijk 15 april 2024.

Ploegam werkt direct langs de Korte Linschoten Westzijde aan de oever van de Korte Linschoten, tussen de M.A. Reinaldaweg (N204) en de Haardijk. Alle werkzaamheden worden vanaf het water uitgevoerd. Wanneer dit niet kan, zoals het vervoer van sommige materialen, vervoeren ze deze over de weg.

Voorbereiding
Ter hoogte van Korte Linschoten Westzijde 24 heeft Ploegam een werkdepot ingericht. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren, gaat de aannemer een aantal bomen snoeien en kappen. Alle gekapte bomen worden in de herfst opnieuw aangeplant. Ook demonteert ze tijdelijk de loopbrug ter hoogte van Korte Linschoten Westzijde 31 om de werkzaamheden vanaf het water uit te kunnen voeren.

Werkzaamheden
De huidige beschoeiing langs het water en langs de weg wordt verwijderd en vervangen door een damwand van staal. Deze stalen damwand neemt de functie over van de huidige weg als waterkering. Na het plaatsen van de damwand vult de aannemer de grasstrook tussen de weg en het water verder aan met grond. Dit doen we met oog op de verkeersveiligheid in de toekomst. Hierdoor wordt het talud minder steil.

Verkeersmaatregelen
Tijdens de werkzaamheden gelden er, voor de veiligheid van de weggebruikers, verkeersmaatregelen. Ter hoogte van het werkvak wordt de weg gestremd voor doorgaand verkeer.

 

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024