StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:22-12-2023
Bijgewerkt op:22-12-2023 10:17

Kinderen reizen gratis met de bus

Bron: Communicatie Syntus Utrecht
  

Tijdens de kerstvakantie en in héél 2024 reizen kinderen t/m 11 jaar gratis met de bus en tram in de provincie Utrecht. Dit geldt voor alle bussen van Syntus Utrecht en alle bussen en trams van U-OV.

“Om kinderen laagdrempelig in aanraking te laten komen met het OV mogen ze gratis meereizen”, aldus Sharon Bolhuis, marketeer bij Syntus Utrecht. “Hierdoor is het nog makkelijker en leuker voor ouders, verzorgers en opa’en oma’s om samen met de (klein)kinderen de mooie provincie Utrecht te ontdekken. Al is voor kinderen reizen met de bus vaak al een uitje op zich. Per volwassene mogen er maar liefst 3 kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis mee. De kinderen hebben dan geen vervoerbewijs nodig. Ze kunnen gewoon instappen, wel zo makkelijk! En natuurlijk reizen de allerkleinsten t/m 3 jaar altijd gratis mee”.

Reizen met het OV is nu nog makkelijker en voordeliger door de komst van OVpay. Dat betekent dat je eenvoudig in- en uitcheckt met je betaalpas, creditcard of mobiel. Je hebt dus geen OV-chipkaart nodig en je hoeft je ook nergens voor aan te melden om van het voordelige saldotarief (betalen per kilometer) gebruik te maken.

Ga voor meer informatie naar www.syntusutrecht.nl/kidsgratis

Syntus Utrecht is een service van Keolis Nederland. Keolis Nederland verzorgt openbaar vervoer in Almere, Utrecht en op de treintrajecten Amersfoort - Ede-Wageningen, Zwolle - Enschede en Zwolle - Kampen. Dat doen we met ongeveer 1000 medewerkers, 250 bussen, 25 treinen en bijna 600 deelfietsen.

Onze klanten zijn onze gasten. We brengen hen graag ontspannen en veilig naar hun bestemming. Onze ambitie is om (on)gewoon goed te zijn. In het bieden van een veilige reis, up-to-date informatie en een chauffeur die optreedt als perfecte gastheer of gastvrouw. Daarnaast investeert Keolis in goed werkgeverschap (PSO trede 2, certificaat Gender Equality). Keolis hecht grote waarde aan integriteit, veiligheid en duurzaamheid. In Gelderland en Overijssel lanceerden we de grootste e-vloot van Europa in één keer. Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de wereldwijde opererende mobiliteitsonderneming Keolis. Ieder jaar vervoeren we met 68.000 medewerkers bijna 3,5 miljard reizigers in 15 landen. www.keolis.nl.
    
    
 

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024