StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:25-11-2023
Bijgewerkt op:25-11-2023 19:04

Vragen en zorgen over opvoeden en opgroeien? Het Jeugdteam staat voor u klaar

Bron: Gemeente Montfoort
    

De gemeente vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren veilig opgroeien zodat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Vaak lukt dat op eigen kracht of met hulp van familie, vrienden, buren en kennissen. Soms lukt dat niet en is er tijdelijk extra hulp nodig. Dan kunt u terecht bij het Jeugdteam Montfoort.

Het Jeugdteam is er voor kinderen en jongeren van 0 tot 18 jaar en hun opvoeders. U kunt bij hen terecht met alle vragen over opvoeden en opgroeien, relatieproblemen, echtscheiding en psychische problemen.

Ondersteuning in de buurt
Het Jeugdteam streeft er altijd naar om samen met het gezin te zoeken naar passende ondersteuning. Het liefst in de buurt, met hulp van familie of vrienden. Als dat niet lukt, kan het team ook meedenken en begeleiding bieden richting zorgaanbieders of andere betrokken organisaties. Het Jeugdteam werkt samen met lokale partners zoals de huisarts, schuldhulpverlening, leerplicht, de voedselbank en het consultatiebureau, maar ook met regionale partners als Veilig Thuis de Raad voor de Kinderbescherming en de gecertificeerde Instellingen (samen Veilig Midden Nederland en de William Schrikker Stichting).

Contact
Maakt u zich zorgen? Over uw eigen gezinssituatie of over een jongere of gezin in uw omgeving? U kunt eerst proberen uw zorgen bespreekbaar te maken met het gezin. Blijft u zich zorgen maken? Neem dan contact met ons op. We gaan graag met u in gesprek. U kunt ons bereiken via 06 2705 6153. Belt u buiten kantoortijden, dan kunt u een bericht achterlaten of een email sturen naar info@jeugdteammontfoort.nl.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Cross Roads


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024