StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:30-10-2023
Bijgewerkt op:30-10-2023 09:07

Veteranen brengen bezoek aan oorlogsmuseum

Bron: B.Jansen
  

Zaterdag 4 november brengen een 40 tal veteranen uit de Lopikerwaard een bezoek aan het nationaal militaire museum in Soesterberg. Zij doen dit op uitnodiging van de Stichting Veteranen Lopikerwaard. Deze stichting organiseert om de  maand  activiteiten voorveteranen in de Lopikerwaard waarvoor ook geïnteresseerde niet veteranen ook vaak welkom zijn. Het accent ligt daarbij op maatschappelijke waardering en respect voor de veteranen.

Op verzoek van de veteranen organiseert de Stichting Veteranen Lopikerwaard deze excursie.  De Veteranen worden op Soesterberg welkom geheten en gaat men gezamenlijk de lunch gebruiken. Na de lunch wordt er een rondleiding gehouden. De rondleiding geeft een duidelijk beeld van wat en hoe er zich in WO II heeft afgespeeld.  Het belooft een interessante rondleiding te worden waar veel Veteranen dingen zullen herkennen. De dag wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel  om nog even na te  praten over belevenissen van de dag.  Het bestuur meldt dat er veel belangstelling is voor deze excursie en dat er slechts nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.

Veteranen die zich aangemeld hebben voor deelname aan de excursie kunnen gebruik maken  van  gratis vervoer met een luxe touringcar, bij aanmelding krijgt men dan de opstapplaats en vertrek tijd te horen. Er zijn opstapplaatsen  in Woerden, Montfoort en IJsselstein.   De kosten voor deze compleet verzorgde dag bedragen € 10,00 per persoon voor veteranen en introducés . De prijs is inclusief busvervoer, lunch en borrel.

Op vertoon van de Veteranenpas of defensiepas hebben de veteranen gratis toegang tot het museum. Het bestuur roept de deelnemende veteranen op vooral hun Veteranepas niet vergeten mee te nemen. Gezien de belangstelling en de nog beperkt aantal plaatsen adviseert het bestuur veteranen die nog deel willen nemen aan deze excursie zich nog snel aan te melden. Dat kan via info@veteranen-lopikerwaard.nl of telefonisch op 06-80080523

 

  






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024