StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:11-05-2023
Bijgewerkt op:11-05-2023 19:04

SWOM vakantiereis uitgesteld door personeelstekort

Bron:
    

De SWOM vakantiereis vindt al jaren in de maanden mei of juni plaats, maar daar komt dit jaar voor het eerst verandering in. Nu is niet Corona de boosdoener, maar door personeelstekort kan het geboekte hotel onze deelnemers niet ontvangen. De reis wordt uitgesteld naar september 2023.

Door het personeelstekort lukt het helaas niet om de gasten een fijn en aangenaam verblijf in het hotel aan te bieden. Daarom heeft het familiebedrijf besloten het hotel voor langere tijd te verhuren voor andere doeleinden. Er is direct naar een oplossing gezocht.

Andere locatie gevonden
De vakantiegangers reizen op 23 t/m 29 september 2023 af naar hotel “Het Landhuis” in Oldenzaal! Een bekende locatie voor ons want enkele jaren geleden waren wij ook daar te gast.Vanwege de vele enthousiaste reacties van de deelnemers toen, hebben wij dit hotel geboekt. Hotel Het Landhuis biedt hun gasten een mooi gevarieerd weekarrangement tegen een scherpeprijs.

Nog enkele plaatsen beschikbaar
Niet iedereen die in juni mee zou gaan, kan mee in september. Er zijn dus nog enkele plaatsen beschikbaar. Wilt u graag mee met deze vakantiereis? Meldt u dan aan bij onze vrijwilligers, Mieke Callaars of Mariet Hoogenboom. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0348-472128 en 0348-562372. U kunt ook een aanmeldingsformulier afhalen op het kantoor van SWOM, Kasteelplein 5 in Montfoort. Wij zijn op werkdagen geopend van 09:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 17:00 uur.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Ochtendgloren


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024