StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:03-01-2023
Bijgewerkt op:03-01-2023 19:38

Verkeershinder door werkzaamheden aan platanen langs de N228 ter hoogte van Tabakshof

Bron: Gemeente Montfoort
    

Vanaf maandag 9 januari t/m vrijdag 20 januari 2023 voert de provincie Utrecht onderhoudswerkzaamheden uit aan de platanen langs de Provincialeweg (N228) in Montfoort. De werkzaamheden vinden plaats tussen 9:00 en 15:00 uur.

Snoeien platanen
De platanen aan de Tabakshof-zijde zijn toe aan een snoeionderhoudsbeurt. De takken die een (toekomstig) gevaar vormen voor het verkeer of voor de aanwonenden worden verwijderd. Na de snoeiingreep zullen de bomen zich vitaler ontwikkelen.

Uitdunnen platanen
Aan de overzijde van de Tabakshof (de zijde van de kerk de ‘Rank’) worden de platanen uitgedund door ze om en om te verwijderen, waarbij de minst vitale bomen worden gekapt. Na de uitdunning hebben de overgebleven platanen meer groeikansen omdat er minder onderlinge ‘groeiconcurrentie’ is. De bomen kunnen zich sterker en gezonder ontwikkelen. In de bocht van de Provincialeweg, vanaf garage de Goey, worden twee minder vitale platanen verwijderd, omdat ze een gevaar vormen voor de verkeersveiligheid.

Planning en verkeersmaatregelen
De werkzaamheden starten op maandag 9 januari aan de Tabakshof-zijde. In de daarop volgende week vinden de werkzaamheden plaats aan de andere zijde van de Provincialeweg. Tijdens die werkzaamheden wordt de Provincialeweg afgezet omwille van de verkeersveiligheid. Verkeersregelaars laten verkeer door op momenten dat het verantwoord is. Automobilisten moeten rekening houden met ernstige vertraging. Wij adviseren u daarom een andere route te nemen tijdens de werkzaamheden.

Na afloop van de werkzaamheden is de laanbeplanting langs de Provincialeweg toekomstbestendig en veilig voor het verkeer.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Spotlight (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023