StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:29-11-2022
Bijgewerkt op:29-11-2022 12:53

Aanmelding Nationale Vrijwilligersprijzen 2023 van start

Bron: Chulah Berkowitz Projectleider Nationale Vrijwilligersprijze
    

Vrijwilligersorganisaties massaal uitgedaagd de emotie van hun werk te vertellen

Vanaf 1 december kunnen alle vrijwilligersorganisaties van Nederland meedingen naar de Nationale Vrijwilligersprijzen 2023. De organisatie is op zoek naar de typische verhalen die bij vrijwilligerswerk horen. Verhalen die raken en mensen aangrijpen. Organisaties kunnen tot 28 februari aanmelden.
 
Wat kun je winnen  
Vrijwilligerswerk is emotie en vrijwilligers hebben allemaal zo hun passie. Waarom is het zo mooi iemand met schulden te helpen, dat natuurgebied in optimale staat te brengen of die theatervoorstelling van de grond te trekken? Met hun verhaal maken vrijwilligersorganisaties, bewonersinitiatieven en bedrijven met hun medewerkers-vrijwilligers kans op de hoofdprijs van 15.000 euro. De nummers twee tot en met zes krijgen een prijs van 2.000 euro. En voor maar liefst 80 organisaties ligt er een prijs van 750 euro als ze tot één van de favorieten van de selectiecommissie behoort.

Eigen videoreportage   
De nummer 1 tot en met zes krijgen een professionele reportage op basis waarvan de jury besluit wie er wint. In de reportage vertellen de genomineerde presentator Bas Westerweel over wat hen aangrijpt in hun vrijwilligerswerk.    

Simpel meedoen
De organisatie vraagt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties een korte vlog van maximaal 1 minuut te maken over hun vrijwilligerswerk. Wat grijpt hen aan in hun vrijwilligerswerk? Wat maakt wat ze doen zo mooi? Waar krijgen ze kippenvel van? Vanaf 1 december 2022 kunnen organisaties, bewonersinitiatieven en bedrijven zich aanmelden. Aanmelden kan tot 28 februari 2023 WhatsApp of mail. Alle informatie, inclusief een handig format om een vlog te maken, staat op www.vrijwilligersprijzen.nl.  
 
De Nationale Vrijwilligersprijzen zijn mogelijk dankzij hulp van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), De Nationale Postcode Loterij, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en LSAbewoners.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024