StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:12-08-2022
Bijgewerkt op:12-08-2022 15:40

Jaarmarkt Montfoort

Bron: Naomi van de Werken Dynamic Promotions
  

Het heeft even geduurd, maar we kunnen melden dat we dit jaar weer een gezellige jaarmarkt in Montfoort hebben in het weekend van 20 augustus.

We starten op de vrijdagavond al met de jaarmarkt op De Plaats. 
Vanaf 19.00 uur is er gezellige muziek op het podium, waarbij het programma binnenkort naar buiten komt. De plek om heerlijk bij te kletsen over de vakantie, een dansje te doen en natuurlijk een drankje te nemen.

Zaterdag starten we om 7.00 uur in de ochtend al met de kindermarkt op het kerkplein. Net als de laatste keer in 2019 kunnen de kinderen hun kleine spullen proberen te verkopen op een kleedje. De plekken hiervoor worden aangewezen. Houdt er rekening mee dat er geen auto’s op het terrein kunnen komen, i.v.m. de jaarmarkt. De kinderen mogen en kunnen tot 14.00 uur staan, waarbij de niet verkochte artikelen weer mee naar huis genomen worden.

Vanaf 9.00 uur start het braderiegedeelte van de jaarmarkt. In de Keizerstraat, Hoogstraat, Hofstraat en Om ’t Hof staan er tal van kramen gevuld door winkeliers, verenigingen en mensen van buitenaf. Op zoek naar koopjes? De jaarmarkt is hier zeker geschikt voor!
Je vindt er kleding, lederwaren, sieraden, maar ook unieke boxershorts, woondecoratie en mineralen en fossielen. Eigenlijk te veel om op te noemen; lekker struinen langs de kramen is dus de beste optie!

Naast het braderie gedeelte is er dit jaar ook een standwerkerconcours. Dit houdt in dat er op verschillende locaties in de binnenstad, in het braderiegedeelte, standwerkers hun waren aan de man proberen te brengen door middel van hun presentatietechniek, humor en gezelligheid. De wijze waarop dit gebeurt is uniek, bijzonder en hilarisch. De standwerkers worden door middel van een jury beoordeelt. Wie is nu die jury dan, zal je denken. Dat zijn jullie! Bij de speciale standwerkers-marktkraam, die op de hoek van de Hoogstraat en Keizerstraat staat, haal je een deelnameformulier op, waarna je langs de verschillende standwerkers gaat om deze te beoordelen op verschillende vlakken. Aan het einde van de middag wordt de winnaar bekend gemaakt.

De kerk is op zaterdag ook geopend. Wellicht hebben jullie het spandoek al zien hangen.
Op het Pastoor Spaanplein is er tussen 12.00 en 17.00 uur “Dweilen op het Plein”.

ZWUP heeft zich afgelopen twee jaar minder van zich kunnen laten horen door de pandemie en kwam op het geweldige idee om tijdens de jaarmarkt aan te sluiten met optredens van blaaskapellen. En dan niet alleen van ZWUP zelf, maar ook andere blaaskapellen komen optreden op het Pastoor Spaanplein. Welke dat zullen zijn, houden ze nog heel even geheim. Tijdens en na de optredens kun je gezellig even blijven hangen met een hapje en een drankje.

Ook het kasteelplein is van de partij, tijdens de jaarmarkt. Hier is het vanaf 10.00 uur al genieten van koffie met gebak of later een heerlijke lunch. Tussen 14.00-15.30 en 
18.00-19.30 uur is het tijd voor de lekkerste dance-classics tijdens de KIP CLASSICS met Theo van Kippersluis. Ben Brand zorgt ervoor dat de dansvloer volstroomt tussen 15.30-18.00 uur met “Ben Brand duwt ze door je FOX-trotje”.

Om 15.00 uur wordt er weer gestart op De Plaats met muziek op het podium, waarbij verschillende artiesten langs zullen komen. De horeca op de plaats hebben gezamenlijk een bar en alles is in huis om er opnieuw een topdag van te maken. Ook dit podiumprogramma wordt snel bekend gemaakt. 

De 19e en 20e in Montfoort is er dus weer heerlijk van alles te doen en te genieten!

  


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop muziek


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2024