StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:15-07-2022
Bijgewerkt op:15-07-2022 11:00

Stadsmuseum De Knoperij organiseert fotowedstrijd

Bron: Peter Versloot, SOM
    

Als onderdeel van de expositie “Water – vriend of vijand” organiseert stadsmuseum De Knoperij een fotowedstrijd. Iedereen kan meedoen.

De Knoperij pakt deze zomer uit met een gecombineerde expositie waarin water een belangrijke rol speelt. Er is een expositie over 350 jaar Oude Hollandse Waterlinie en  een hoofdexpositie “Water – vriend of vijand”. 
Hierin wordt de rol van het water in Montfoort belicht. Vanaf ongeveer 900 jaar geleden, waarbij het moerassige gebied werd drooggelegd voor landbouwgrond, tot de huidige tijd waarin we periodes van droogte hebben, afgewisseld met ernstige regenval en waar de dijken ons beschermen. De tentoonstelling gaat ook over ons drinkwater, de watervervuiling, de waterzuivering en de waterbeheersing in ons gebied. 
Water speelt dus een belangrijke rol in ons leven. Daarom organiseert De Knoperij een fotowedstrijd. 

De opdracht
Maak een bijzondere of originele foto van water in Montfoort en omgeving. Dat kan gaan over alle verschijningsvormen van water: De Hollandsche IJssel, regen, dijken, pleziervaart, drinkwater, vervuild water, water om mee te spelen, noem maar op. 
De inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op originaliteit en compositie. Ook horen we graag jouw verhaal bij de foto.

Hoe werkt het? 
Stuur maximaal 2 foto’s in. Dat kan digitaal naar info@oudmontfoort.nl of inleveren bij De Knoperij, Keizerstraat 25 in Montfoort.
Vermeld je naam, contactgegevens, leeftijd, locatie van de foto en eventueel het bijbehorende verhaal. De uiterste inleverdatum is 31 augustus.
De mooiste ingezonden foto’s worden afgedrukt op A4 formaat en tentoongesteld in De Knoperij van 8 augustus  tot en met 17 september 2022. Een deskundige jury zal de winnaars bekendmaken. De eerste prijs is €100, de tweede prijs € 50 en de derde prijs € 25. De winnende foto’s worden in de etalage getoond. 

De Knoperij, tevens het Toeristisch Informatiepunt, blijft de zomerperiode geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nonstop jazz (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023