StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:12-02-2022
Bijgewerkt op:12-02-2022 11:03

Syntus Utrecht zet extra bussen in vanaf 14 februari

Bron: Communicatie Syntus Utrecht
    

Een deel van de coronamaatregelen is vervallen. Hierdoor wordt het weer drukker in de bus. Om te zorgen dat de aangeboden dienstregeling past bij het aantal reizigers, zet Syntus Utrecht op drukke lijnen vanaf 14 februari extra bussen in.

Syntus Utrecht rijdt sinds 16 januari tijdelijk een vakantiedienstregeling. Dit was nodig, omdat er te weinig chauffeurs beschikbaar waren als gevolg van corona een verplichte quarantaine. De onlangs versoepelde quarantaineplicht zorgt ervoor dat er weer meer buschauffeurs inzetbaar zijn. Daardoor is het mogelijk om op drukke buslijnen extra ritten te gaan rijden. 

Extra ritten
De extra ritten worden ingezet op de volgende buslijnen:

Lijn 17 en 217 Amersfoort - Leusden
Lijn 70 Hilversum naar Amersfoort
Lijn 76 Amersfoort - Bunschoten
Lijn 107 Gouda - Utrecht CS
Lijn 202 Amersfoort - Utrecht Science Park - Vianen
Lijn 295 Utrecht - Rotterdam Capelse Brug

De extra ritten worden niet getoond in de reisplanners. Reizigers worden dan ook verwezen naar de websitepagina waar de extra bussen op vermeld staan: syntusutrecht.nl/extrabussen. 

Bezetting bussen
Het aantal reizigers zit door de huidige coronamaatregelen op ongeveer 60% ten opzichte van 2019. Met het inzetten van extra bussen verwacht Syntus Utrecht dat de dienstregeling voldoet aan de vraag. Syntus Utrecht houdt de dienstregeling nauwgezet in de gaten en bekijkt doorlopend of het nodig is deze aan te passen. 
 
Syntus Utrecht is een service van Keolis Nederland. Keolis Nederland verzorgt openbaar vervoer in Almere, Gelderland, Overijssel (Salland en Twente), Utrecht en op de treintrajecten Zwolle-Enschede, Zwolle-Kampen en Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Dat doen we met ruim 2300 medewerkers, 700 bussen, 25 treinen en bijna 600 deelfietsen. Onze klanten zijn onze gasten. We brengen hen graag ontspannen en veilig naar hun bestemming. Onze ambitie is om (on)gewoon goed te zijn. In het bieden van een veilige reis, up-to-date informatie en een chauffeur die optreedt als perfecte gastheer of gastvrouw. Daarnaast investeert Keolis in goed werkgeverschap (PSO trede 2, certificaat Gender Equality). Keolis hecht grote waarde aan integriteit, veiligheid en duurzaamheid. Inmiddels is 40% van onze bussen volledig elektrisch. In Gelderland en Overijssel lanceerden we de grootste e-vloot van Europa in één keer. Keolis Nederland is een 100% dochteronderneming van de wereldwijde opererende mobiliteitsonderneming Keolis. Ieder jaar vervoeren we met 68.000 medewerkers bijna 3,5 miljard reizigers in 15 landen. www.keolis.nl.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Spotlight (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023