StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:15-05-2020
Bijgewerkt op:15-05-2020 16:07

Coronavirus: actuele informatie 15 mei

Bron: gemeente Montfoort
    

Regionale enquête ondernemers

In de regio Utrecht willen we zoveel als mogelijk alle ondernemers door de coronacrisis helpen. Om dat te kunnen doen, wordt er een enquête uitgezet om op te zoek te gaan naar ervaringen van ondernemers. Met deze eerste regionale ondernemersenquête worden ondernemers gevraagd inzicht te bieden in de problemen en kansen die zich voordoen in de organisatie als gevolg van de coronacrisis. Met die input helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen.

Klik hier om naar de enquête te gaan

De enquête is een initiatief van onder andere provincie Utrecht, MKB Midden Nederland, EBU en verschillende gemeenten. Het maximaal tien minuten van uw tijd in beslag en wordt komende maanden herhaald om de ontwikkelingen bij ondernemers te monitoren. Help ons daarbij: vul de enquête in en stuur hem door aan collega-ondernemers. De enquête staat open tot 27 mei.

Heeft u als ondernemer uit de regio Utrecht nu al een directe hulpvraag als gevolg van de coronamaatregelen, maar komt u er zelf niet uit? Of bieden de bestaande regelingen onvoldoende ondersteuning? Neem dan contact op met URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie): mailureca@economicboardutrecht.nl.

Aanwijzingsbesluit uitzondering markten

De voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht heeft besloten een nieuw aanwijzingsbesluit uitzondering markten vast te stellen. Hiermee zijn per 13 mei 2020 ook non-food kramen op de markten weer toegestaan. De kramen worden verspreid over de markt opgesteld om drukte te spreiden en om ervoor te zorgen dat personen op de markt onderling een afstand van 1,5 meter kunnen bewaren. Het kan dus zijn dat er minder kramen op de markt kunnen staan dan gebruikelijk. Indien dit het geval is, dan geldt dat food marktplaatsen voor gaan op non-food marktplaatsen. Voor de verdeling van standplaatsen voor non-food is de ter plaatse geldende marktverordening leidend. Het aanwijzingdbesluit kunt u hieronder dowloaden. 

Aanwijzingsbesluit uitzondering markten 12 mei

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2022