StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:05-02-2020
Bijgewerkt op:05-02-2020 15:37

Heel Montfoort plakt

Bron: Peter Versloot
    

Stichting Oud Montfoort  (SOM) heeft  met het maken van een historisch verzamelboek over Oud Montfoort veel mensen blij gemaakt. Dat blijkt uit reacties in de afgelopen tijd. Deze spaaractie van de Jumbo in samenwerking met SOM  is de afgelopen  weken ontaard in een ware verzamelgekte. Op allerlei manieren proberen mensen het boek vol te krijgen.  En dat is nog een hele kluif met 344 te verzamelen plaatjes én het bonusplaatje. De plaatjes gaat over de historische gebouwen, over oude beroepen maar ook over schilderachtige plekjes in Montfoort. In het boek staat ook een stukje van de geschiedenis beschreven. 

Het is een echt bewaarboek in een mooie luxe formaat. Volgens de SOM valt op dat niet alleen ouderen sparen maar ook veel  jonge mensen fanatiek aan het plakken zijn. 
In een deel van Blokland gaat een doosje van deur tot deur met dubbele plaatjes. Particulieren organiseren ruilochtenden of ruilen met grote groepen onderling.  Het leidt tot nieuwe contacten en verbroedering. 
De meest fanatieke groep heeft het boek al vol en is soms met een tweede boek voor kinderen of ouderen bezig.  Anderen vragen zich af of ze het boek wel vol krijgen. 

Om iedereen de kans te geven het boek vol te krijgen is er op 19 februari een ruilavond van 19.00-21.00 uur in het Oude Stadhuis. Van 20 t/m 22 februari  is het bonusplaatje verkrijgbaar bij de Jumbo.

30 mensen bezochten de ruilochtend bij Marja en Johan Hanko

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020