StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSM



Zoeken



Geplaatst op:21-10-2019
Bijgewerkt op:21-10-2019 13:37

Heeft uw organisatie een innovatief idee op het gebied van zorg en welzijn?

Bron:
    

Op 16 december reikt het K.F. Hein Fonds de jaarlijkse Stimuleringsprijs uit aan een Utrechtse sociale of maatschappelijke organisatie met een innovatief idee op het gebied van zorg en welzijn.

Oproep K.F. Hein Stimuleringsprijs 2019
Voor de K.F. Hein Stimuleringsprijs 2019 is het K.F. Hein Fonds op zoek naar Utrechtse sociale en maatschappelijke organisaties met een bijzonder, nieuw en vernieuwend initiatief binnen zorg en welzijn. Met het initiatief ontstaan er nieuwe kansen en mogelijkheden voor kwetsbare groepen in de samenleving. Er is € 17.500 aan prijzengeld te verdelen.

Alleen concrete projecten die nog niet zijn gestart en binnen twaalf maanden uitvoerbaar zijn, komen in aanmerking. De indieningsdeadline is 17 november. Meer informatie over de criteria, inzending en projecten van eerdere prijswinnaars vindt u op de nieuwspagina van onze website www.kfhein.nl.

K.F. Hein Stimuleringsprijs

Sinds 2008 reikt het K.F. Hein Fonds Studie en Individuele Noden de Stimuleringsprijs uit aan Utrechtse sociale en maatschappelijke organisaties. Met de prijs zet het fonds organisaties in het zonnetje die zich op bijzondere wijze onderscheiden door innovatieve activiteiten.

Winnaars Stimuleringsprijs 2018
In 2018 won King Arthur Groep (KAG Zorg) de hoofdprijs van € 10.000 voor het initiatief 'Met dementie in beweging en erop uit', een programma voor mensen met dementie. Met de prijs kon het project gerealiseerd worden. De tweede prijs ging naar St. Pieters en Bloklands Gasthuis voor het initiatief ‘Ontwikkeling en inrichting van het kalme hofje’. Resto VanHarte won voor het initiatief ‘Heel Utrecht Kookt! Social Food Festival’ de derde prijs.
In de documentaire 'Samen leven Samen delen', op 13 oktober uitgezonden door RTV Utrecht, zijn de winnende initiatieven van 2017 en 2018 te zien.

Over K.F. Hein Fonds
Het K.F. Hein Fonds vindt het belangrijk dat mensen de regio Utrecht mooier en sterker maken, en dat inwoners de kans krijgen om verder te komen. Daarom steunen we bijzondere initiatieven en individuen met giften, adviezen, prijzen, beurzen en opdrachten. Bovendien brengen we waardevolle projecten graag breed onder de aandacht en denken we mee hoe samenwerking een initiatief kan versterken.

Informatie

Voor meer informatie over de Stimuleringsprijs kunt u contact opnemen met Daniëlle Sauren (projectadviseur Fonds Studie en Individuele Noden): hein@kfhein.nl / 030-2322114.

    






Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Nachtprogramma


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020