StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:14-08-2019
Bijgewerkt op:14-08-2019 12:12

Tel niet je centen, maar je fijne momenten!

Bron: Truus de Jong
    

Wat een rust geeft het toch dat we zelf niks te zeggen hebben over het weer. En gelukkig maar……. Wat we wèl zelf kunnen doen is, soms weliswaar met gekruiste vingers, een leuke en gezellige middag met elkaar hebben! En dat hebben we absoluut weer gehad toen we met onze Scootmobielclub op pad gingen! We reden over Heeswijk, sloegen af naar de Achtersloot om daar via het pad langs de IJssel naar Marnemoende te rijden. Nee, geen pitstop bij Marnemoende haha, (??) want in Blokland had Kristin en haar dochter Annelies van Vuuren al een heel gezellig zitje buiten klaar staan waar we opnieuw met open armen werden ontvangen. Vanwege de harde wind werd in no time het terras naar binnen verhuisd en wat was er nu gezelliger dan “op de deel” , met je rug naar de koeien te zitten. En dan, tijdens de koffie, bij wijze van een gemoedelijke groet van de koeien een lik van hun lange tong in je rug te voelen! Kristin en annelies hadden voor een grote sortering aan koek gezorgd! Tijdens de koffie vertelde Kristin volop over hun bedrijf. En toen haar man Kees thuis kwam rijden met hun grote ‘bulkwagen’ vulde hij haar verhaal aan. Kees vertelde dat hij met deze wagen het graan van de boeren naar grote bakkerijen en fabrieken bracht. Kees Kemp, ons oudste lid, wilde uiteraard alles weten over deze bulkauto! Want ja, ook hij had in zijn laatste arbeidsjaren bij de 4-Gemeenten met een bulkauto gereden. Beide mannen (Kees & Kees) konden het zo goed met elkaar vinden dat er een luid gejuich opging toen Kees zijn naamgenoot uitnodigde om een dag mee te gaan op zijn bulkwagen!!

Vanzelfsprekend kregen we ook nog een rondleiding door de stallen en machinepark! Hoogste tijd daarna om na ons afscheidsritueeltje te zorgen dat we allemaal voor de buien weer thuis waren.

Kees, Kristin en Annelies wat was het weer gezellig bij jullie, grote dank namens onze leden en begeleiders Joop, Jan den Houdijker en Ton de Klaver en natuurlijk Ton de Jong, voor jullie gastvrijheid waarvan we nu al vele jaren mogen genieten!!

 

Tel niet je centen, maar je fijne momenten, is een uitspraak die we deze week hoorden van een van onze leden en die wij, samen met onze leden en begeleiders elke woensmiddag in praktijk proberen te brengen!

Foto’s: Ton de Klaver en Ton de Jong

 
 
 
 
 
 
 
 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Goud van Oud


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020