StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:25-06-2019
Bijgewerkt op:25-06-2019 17:06

Piet de Jong doet dringende oproep

Bron: redactie RSM Aad van der Veen
    

Op maandag 24 juni was Piet maar weer eens naar het stadskantoor gegaan, ditmaal om in te spreken bij de forumvergadering over het agendapunt “Startnotitie binnenstad”.

Piet, die al jaren pleit voor een betere toegankelijkheid van de straten in het centrum deed wederom een oproep aan het college om hier iets aan te doen. Hij is bijzonder content met het opknappen van de Lieve Vrouwengracht en had de hoop dat de rest van de bestrating nu ook snel zou worden opgepakt.

Het is nu 2019 en veel straten zijn voor mensen met hulpmiddelen nog steeds onbegaanbaar. Zij moeten zich midden op de rijbanen begeven. En nu komt B&W weer met een verkeerscirculatieplan. Hij stelt voor om eerst een aantal belangrijke straten te voorzien van trottoirs.

Indien het college dit niet snel oppakt, vrees ik dat er in hun zittingsperiode niets van de grond komt, aldus volgens Piet. Hij doet dan ook een oproep aan alle raadsleden om het college te dwingen zo snel mogelijk te beginnen met het project “toegankelijke binnenstad”. Dit in het belang van onze kwetsbare inwoners.

Hij nodigt dan ook het college uit om samen met hem, vergezeld van een rollator een rondje door de binnenstad te maken. Op de vraag of dit misschien ook mogelijk is voor raadsleden, antwoordde hij volmondig ja. Tenslotte zijn alle verbeteringen ook goed voor het imago van Montfoort als trouwstad.

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Op de hollandse toer


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020