StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoeken


Stuur dit document naar

Note: Meerdere ontvangers moeten door een comma worden gescheiden

Uw Email adres


Bericht


Menselijke controle: (Vul hier 3417 in).
Om spam tegen te gaan controleren we dit veld op deze waarde.


Geplaatst op:01-05-2019
Bijgewerkt op:01-05-2019 11:48

BLR-Bimon lanceert langverwacht vacatureplatform

Bron: Rianne van Vliet, HR-medewerkster
    

Woensdag 1 mei is het vacatureplatform van BLR-Bimon (www.blr-bimonwerkt.nl) op feestelijke wijze gelanceerd. Het online platform, BLR-Bimon Werkt, heeft als doel sollicitanten uit Montfoort en omgeving te werven. Met de vacaturewebsite wil de landelijke installateur op het gebied van duurzame klimaatinstallaties vakkundige medewerkers aantrekken.
BLR-Bimon ziet een enorme groei in het aantal aanvragen voor het verduurzamen van bedrijfspanden. Als koploper op dit gebied zal ook het team van ruim 115 werknemers moeten groeien om de vraag bij te kunnen houden.

Over het platform BLR-Bimon Werkt
Aangezien er vandaag de dag enorm veel openstaande vacatures zijn in Nederland, is het voor bedrijven steeds lastiger om personeel te vinden. BLR-Bimon speelt hier met het nieuwe platform goed op in. Het vacatureplatform BLR-Bimon Werkt helpt werkzoekenden uit regio Montfoort om het bedrijf te vinden en direct te solliciteren op vacatures. Met name zelfstandige en eerste monteurs kunnen altijd wel aan de slag bij BLR-Bimon, waarbij zij in heel Nederland airconditioning en warmtepompen installeren. 

Het succes van de BLR-Bimon bedrijfsschool
Heeft een werknemer wel de juiste mentaliteit maar is hij of zij momenteel werkzaam in een andere branche? Dan wordt diegene met de interne bedrijfsschool van BLR-Bimon klaargestoomd tot een succesvolle medewerker. BLR-Bimon investeert graag in haar werknemers, zodat zij kunnen blijven doorgroeien. De leerlingen krijgen theorielessen en gaan daarnaast aan de slag in het speciaal daarvoor bestemde praktijklokaal. 
“Leren in de praktijk is volgens ons dé manier die werkt”, aldus Jan Paul Birkhoff (directeur).
De bedrijfsschool van BLR-Bimon biedt vier leerwegen, van korte cursussen tot erkende opleidingen. In de (avond)cursussen worden praktische vaardigheden aangeleerd. Denk aan de basis van koeltechniek, het afpersen van een gasleiding en hardsolderen. De workshops worden gegeven door ervaren leermeesters en het is voor leerlingen van elk niveau mogelijk om in te stappen. 

“Ik heb veel geleerd tijdens de workshop over hydrauliek; schrijf mij ook maar voor de volgende workshop in!”, aldus een voormalige slager.
De F-gassenopleiding
Ook wordt de F-gassenopleiding intern gegeven, een veel gevolgde opleiding door monteurs die werken met koelinstallaties. Het succes van de BLR-Bimon bedrijfsschool blijkt wel uit de ruim 24 werknemers die het erkende F-gassendiploma hebben ontvangen. 

Over BLR-Bimon 
BLR-Bimon, gevestigd te Montfoort, is dé landelijke totaalinstallateur op het gebied van duurzame klimaatinstallaties. BLR-Bimon is een familiebedrijf met zo’n 115 vakkundige medewerkers. Het bedrijf bestaat al ruim 50 jaar en is werkzaam in onder andere de zorgsector, vastgoed, winkels, scholen en hotels.

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel
ONVI

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Postbus 190 / Radiobingo
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020