StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:06-11-2018
Bijgewerkt op:06-11-2018 09:38

Kom zwemmen met paralympiŽr Thijs van den End!

Bron: Linda Oskam Buurtsportcoach Voeding en Gezondheid
    

Zwemmen is een sport die door bijna iedereen kan worden beoefend. Zowel op recreatief als op topniveau. Om dat te laten zien organiseert het Batensteinbad in samenwerking met Team Sportservice provincie Utrecht op zondag 11 november een bijzonder zwemevenement in Woerden. Kom zwemmen met én tegen paralympisch zwemmer Thijs van den End en ontdek of zwemmen een sport is die bij jou past! 

Trainen en uitdagen
Van 13.00 tot 14.00 uur verzorgt het Batensteinbad een les waarin je kennismaakt met verschillende trainingsvormen en kunt ervaren hoe het is om te zwemmen met een beperking. Vanaf 14.00 uur maakt Thijs zijn opwachting in het bad en krijg je een uniek kijkje in de zwemtrainingen van deze Woerdense paralympiër. Je kunt bovendien met én tegen Thijs zwemmen. Hij geeft tips om je zwemtechniek te verbeteren, maar zal je ook uitdagen het tegen hem op te nemen om te kijken wie het snelst is!  

Stel al je vragen aan Thijs van den End
Thijs traint momenteel hard voor de Paralympische Spelen in Tokyo 2020. Afgelopen periode heeft hij al bewezen dat hij tot de top behoort, door een zilveren en bronzen medaille te pakken op het EK in Dublin. WoerdenSport is als sponsor van Thijs erg blij dat hij ondanks zijn drukke schema tijd kan maken voor dit event en dat hij beschikbaar is voor een ‘vraag maar raak’ uurtje. Na het zwemmen kun je namelijk terecht in Batenstein Eten & Drinken, waar je al je vragen op Thijs kunt afvuren. 

Inclusief sporten
Zwemmen is een sport die bij heel veel mensen past. Op dit evenement is dan ook iedereen, mét of zonder beperking, van harte welkom! Het Batensteinbad is volledig toegankelijk voor iedereen en beschikt over goede faciliteiten, zoals zwembadrolstoelen en een tillift. Vooraf aanmelden voor deze dag is niet noodzakelijk, je kunt je op de dag zelf inschrijven voor de verschillende onderdelen.

Meer informatie
Tijdens het event is ook regioconsulent aangepast sporten Sandra van Wijhe-Faase van Team Sportservice provincie Utrecht aanwezig. Bij haar kun je terecht als je meer wilt weten over de sport- en beweegmogelijkheden voor mensen met een beperking in Woerden en omgeving. Natuurlijk kun je ook altijd telefonisch 030 – 209 99 98 of via mail svanwijhe@teamsportservice.nl contact met haar opnemen. Wil je Thijs volgen in aanloop naar Tokyo? Surf dan naar zijn blog https://woerdensport.nl/op-weg-naar-tokyo/. 

    


Kijken en luisteren

Reclame

Hoograven Traptechniek
Boomkwekerij Houdijker

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Spotlight
Nu op RSM:

Regionieuws

Login

 
 Print
© Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2018