StartpaginaProgrammeringRSMKerst RadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Kerst Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Download de Radio Stad Montfoort app
Ontdek het op Google Play
Ontdek het in de Apple App Store

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:07-09-2018
Bijgewerkt op:07-09-2018 15:42

Ondanks veel hemelwater...

Bron: Truus de Jong
    

Als organisator van de Scootmobielclub kom je soms voor lastige keuzes te staan. Zo liepen inwoners van omliggende plaatsen ’s morgens tot aan hun enkels in het water vanwege de enorme hoeveelheden hemelwater. In Montfoort geen wateroverlast maar de buien waren net zo hevig. Logisch dat onze leden dachten dat de club ’s middags  niet op pad zou gaan en enkelen waren dan ook lekker aan hun middagdutje begonnen. Maar……Ton, onze organisator, zag lichtpuntjes op Buienradar en besloot tòch te starten met een toertje. Na enkele telefoontjes naar trouwe leden was onze club al gauw compleet en reden we een weliswaar kortere maar mooie route door onze nog maar weinig bekende straatjes en paadjes van Montfoort. En ja, alles zonder èèn drup regenJ!

Bij de rotonde van Willeskop begonnen onze leden al te raden waar we koffie zouden drinken, maar niemand raadde dat we ook dit jaar weer zo hartelijk welkom waren bij Ruud en Lucienne Jankovitch aan De Cope. Ook Lucienne’s vriendin assisteerde. Op hun heerlijke terras met uitzicht op de IJssel werd het helemaal feest zoals de foto’s goed weergeven. Na de koffie werd er zelfs wijn en bier aangeboden door Ruud en Lucienne en hoewel niet gebruikelijk, werd er toch intèns van genoten evenals van alle zoutjes. Tot slot werden we nog getrakteerd op ijs. Nou dat zag huishond Sara ook wel zitten! Toen Kees een likje ijs aan Sara aanbood was hij gelijk zijn ijsje kwijtJ! Kees kon alleen nog de hondensnuit schoonvegen en had daarbij de lachers op zijn hand!

Als dank voor de geboden gastvrijheid bood Ton een vogel-voederstation aan Ruud en Lucienne aan, uiteraard weer gemaakt door mensen van het Doe-Meehuis onder leiding van Ton de Klaver. Ruud en Lucienne waren er echt blij mee! Daarna was het de hoogste tijd om huiswaarts te gaan. Ruud en Lucienne namens onze leden en begeleiders Joop en Ton, Albert, Bets en Ton heel hartelijk dank voor jullie gastvrijheid!

Tekst: Truus de Jong / Foto’s: Ton de Klaver en Ton de Jong

 

 
   
   

 

 

 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

Profipack

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Puur Hollands


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2023