StartpaginaProgrammeringRSMRadiobingoRegionieuwsAgenda
Menu
Startpagina
Programmering
RSM
Radiobingo
Regionieuws
  Nieuws
  Sport
  Gemeente
  Reportage
  Info
Agenda

Reclame

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

RSM Cartridge sponsoren

Adverteren op de website van RSMZoekenGeplaatst op:18-03-2017
Bijgewerkt op:18-03-2017 15:56

Mooie opkomst inloopavond toegankelijkheid binnenstad

Bron: gemeente Montfoort foto,s redactie RSM Aad van der Veen
    

Op donderdag 16 maart organiseerde gemeente Montfoort een inloopavond rondom het project ‘Toegankelijkheid binnenstad Montfoort’. Alle inwoners van de gemeente en alle organisaties waren van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De nadruk lag deze avond op het toelichten van de schetsontwerpen voor de Lieve Vrouwegracht, de straat die als pilot is aangewezen in dit project. Daarnaast werd vooruit gekeken naar de volgende fase, waarin de plannen van de Lieve Vrouwegracht worden uitgerold over de rest van de binnenstad.

Zo'n 40 aanwezigen hebben de schetsontwerpen bekeken. Over het algemeen waren de reacties positief. Aanwezigen vonden het een flinke vooruitgang ten opzichte van de huidige situatie. Stoepen worden mooi breed en obstakelvrij. Wel waren er wat kritische geluiden over bloembakken en steenkeuze. 

Tijdens de avond konden aanwezigen ook meedenken over de volgende fase van het project. Nadat het werk op de Lieve Vrouwengracht van start gaat, gaat de gemeente de rest van de binnenstad aanpakken. Op een grote plattegrond konden straten aangekruist worden die volgens de inwoners in de volgende fase echt aangepakt moeten worden. Veel omcirkelde straten waren de Hoogstraat en de Keizerstraat, maar ook de Vrouwenhuisstraat en de Havenstraat.

Alle ontwerpen en kaarten die tijdens de inloopavond te zien waren, zijn te downloaden. Wilt u reageren op de stukken? Download dan het reactieformulier. Die kunt u vervolgens printen, invullen en mailen naar info@montfoort.nl. Graag o.v.v. 'toegankelijkheid binnenstad'. Uiteraard kunt u het formulier ook afgeven bij de balie van het stadskantoor. Tot 24 maart kunt u reageren. 

    


Kijken en luisteren
          Live:        Gemist:
         RSM WebApp         RSM Uitzending gemist

        Foto's:
          RSM Fotoboek

Meer media mogelijkheden
Nieuws of tip opsturen

Reclame

in deze online winkel

Ook hier adverteren? Klik hier!

Nu op RSM
Immer wieder volksmusik (herhaling)


Regionieuws

Login

 
 Print
Radio Stad Montfoort, Montfoort (Nederland), 2020